Ana SayfaDedikoduFatih Ürek Yurt Dışı Planını İptal Etti!

İlgili Postlar

Fatih Ürek Yurt Dışı Planını İptal Etti!

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yakalandı. Sezonluk alışveriş yapmak için mağazaları gezen ünlü isim, “yurt dışına yerleşme” iddiasına yanıt verdi.

“Yurt Dışı Planımı İptal Ettim”

Kış aylarını yoğun bir tempoda çalışarak geçireceğini aktaran Ürek, “İş ve ev arası mekik dokumaktayım. Gündemdeki olayları da takip etmiyorum. Stabil ve sakin bir hayat yaşamaktayım” şeklinde konuştu.

“Güzel Memleketim Gibisi Var Mı?”

 

Hakkında çıkan yurt dışına yerleşeceği haberleri hakkında konuşan şarkıcı Fatih Ürek, “Ülkemi elbette çok seviyorum. Yurt dışı planımı da iptal ettim. Benim güzel memleketim gibisi var mıdır? Burası cennet vatanım” ifadelerini kullanarak hakkında çıkan haberleri yalanlamış oldu.

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yakalandı. Sezonluk alışveriş yapmak için mağazaları gezen ünlü isim, "yurt dışına yerleşme" iddiasına yanıt verdi.

Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündeme gelen Fatih Ürek, sosyal medyada aktif olan ünlülerden biridir.

Instagram hesabından sık sık paylaşım yapmayı seven Ürek, son paylaşımıyla olay olmayı başardı. “Güzel mutlu günleree” etiketiyle bir fotoğraf yayınlayan Fatih Ürek’in tarzı sosyal medyada gündeme geldi.

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yakalandı. Sezonluk alışveriş yapmak için mağazaları gezen ünlü isim, "yurt dışına yerleşme" iddiasına yanıt verdi.

Topuklu Bot Giydi

Ürek’in ayağındaki yüksek topuklu botları görenler, gözlerine inanmakta zorlandı. Ürek’in paylaşımına yorum yağarken, eleştiri bombardımanına da tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler