Ana SayfaDizilerFatih Portakal'a büyük şok : Azerbaycan'da yayınları durduruldu!

İlgili Postlar

Fatih Portakal’a büyük şok : Azerbaycan’da yayınları durduruldu!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesiyle ilgili haberi sunan ünlü haber spikeri Fatih Portakal’ın yayınları Azerbaycan’da durduruldu. Azerbaycan, Portakal’ın haberi sunma şeklinden dolayı Fox TV’nin yayınlarına son verdi. Detaylar haberimizde…

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, kerdeş ülke Azerbaycan’dan büyük bir darbe aldı. Fatih Portakal, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesi haberini sunmuştu. Ancak, haberi sunarkenki sözleri Azerbaycan yetkililerinden tepki aldı. Azerbaycan, Fox TV’nin yayınlarını durdurdu.

Azerbaycan’da Fox TV’nin yayınlarının durdurulduğu haberini, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medyada attığı bir tweet ile duyurdu.

Konu ile ilgili DHA’ya açıklama yapan Adil Aliyev, Fatih Portakal’ın ana haberde sarf ettiği sözlerin Azerbaycan halkında büyük bir rahatsızlığa neden olduğunu ifade etti. Aliyev, Fatih Portakal’ın Türk dünyası ülkelerini sevmediğini ve bu yüzden taraflı yayınlar gerçekleştirdiğini iddia etti.

Adil Aliyev; “FOX TV’nin gazetecisi  Fatih Portakal’ın amacı  Türkiye  Azerbaycan ilişkilerine zarar getirmektir.  Azerbaycan ile ilgili hazırladığı ülkemizin yönelik haber, tek taraflı ve önyargılı olmaktadır.  Fatih Portakal hiçbir zaman isteğine nail olmayacaktır. Çünkü, Türk halkı her zaman  Azerbaycan’ın yanında olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.” diye konuştu.

Fatih Portakal, geçtiğimiz günlerde kardeş ülke Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesi haberini sundu. Portakal’ın sunumu Azeri yetkililerin tepkisini çekti ve ülkede Fox TV yayınları durduruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler