Ana SayfaÜnlülerFaruk Sabancı 1 yılda tam 100 kilo verdi! İşte yeni hali...

İlgili Postlar

Faruk Sabancı 1 yılda tam 100 kilo verdi! İşte yeni hali…

Faruk Sabancı, bir yılda tam 100 kilo verdi ve adeta bambaşka biri oldu. Kiloluyken giydiği bir takım elbisesi ile poz veren Sabancı, yaşadığı değişime kendisi de inanamadı ve “Baktıkça değişime inanamıyorum” dedi. İşte Faruk Sabancı’nın yaşadığı inanılmaz değişim…

Mide küçültme ameliyatı oldu

Sabancı Ailesinden Faruk Sabancı, 2004 yılında hayatını kaybeden Mehmet Sabancı’nın oğlu. Üçüncü derece morbid obez olan Faruk Sabancı, 2016 yılında mide küçültme ameliyatı oldu. Sabancı’nın bir yılda yaşadığı değişim şoke etti.

Faruk Sabancı tam 100 kilo verdi

Faruk Sabancı, bir yılda 185 kilodan 85 kiloya düşerek tam 100 kilo vermeyi başardı. Yaşadığı değişime kendisi de inanamayan Sabancı, sosyal medya hesabından eski takım elbisesi ile poz verip paylaştı.

Değişime kendisi de inanamadı

Faruk Sabancı, paylaşımına “Üçüncü dereceden obezdim. Yürümekte zorlanıyordum. Şimdi kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Hayata yeniden başladım. Birçok arkadaşım beni tanıyamıyor. Bu arada tüm gardırobumu yeniledim. Eski günlerime dönmemek için de takım elbiselerimden birini sakladım. Şaka gibi ama bana dar geliyordu. Baktıkça, değişime inanamıyorum.” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler