Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah:"Çok Güzel Pişmanlıklarım Oldu!"

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah:”Çok Güzel Pişmanlıklarım Oldu!”

Son senelerin parlayan yıldızı Farah Zeynep Abdullah yeni çıkan filmi için röportaj gerçekleştirdi.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Röportaja dair tüm detaylar haberimizde…

Vizyona giren ‘Bizim için Şampiyon’ filmi bir zirveye yükseliş ve aşk hikâyesini konu alıyor. Bir tarafta, binicilik sporunun en köklü ailelerinden Atmanlar ve kızları Begüm Atman… Diğer tarafta Sivaslı bir aileden gelen, Atman harasında işe başladıktan sonra Türkiye’nin en ünlü jokeyi olan Halis Karataş. Ve bu iki gencin yollarının kesişmesine vesile olan, efsanevi at, Bold Pilot. Filmde Begüm Atman’ı canlandıran Farah Zeynep Abdullah’la buluştuk: “Şimdiye kadar hiçbir filmde kalbim böyle çarpmamıştı. Hatırladıkça gözlerimi dolduran bir film oldu.”

Şampiyon’ bir dönemin efsanesi Bold Pilot’ı fona alıp büyük bir aşkı anlatıyor… Önceden Bold Pilot’ı biliyor muydunuz?
– Hayır. Ama Twitter’da TT (trend topic) olduğu zamanı hatırlıyorum.

Hatırladıkça gözlerimi dolduran bir film oldu!

◊ Peki senaryoyu okuduğunuzda ne hissettiniz?
– ‘Gülizar’ dizisinin setinde, karavandaydım. Senaryoyu okuduğumda hissettiklerimi hiçbir zaman unutamayacağım. Okurken umutla dolup ağlamaya başladım. Durdum… Bitsin istemedim. Ağlayarak Kerem Çatay’ı (yapımcı) aradım. Filmin bir parçası olmayı çok istediğimi söyledim.
◊ Neydi sizi bu kadar çarpan?
– Hikâyenin gerçek olmasının yanı sıra birlik beraberlik üzerine kurulması aklıma ilk gelen. Filmde alışageldik bir ‘kötü’ yok. Bu, aslında herkesin tek yürek olmasının hikâyesi. Bold Pilot, geriden geldiği halde her yarışı son anda atak yaparak kazanıyor. İzleyene, “Durmayın, son ana kadar koşun” diyor. İnsanlara umut oluyor. Bir yanıyla da Türkiye’yi temsil ediyor. Şimdiye kadar hiçbir filmde kalbim böyle çarpmamıştı. Hatırladıkça gözlerimi dolduran bir film oldu.

◊ Konuyu bilmeyenler için nasıl anlatırsınız?
– Şampiyon yarış atı Bold Pilot, sahibi Özdemir Atman, jokeyi Halis Karataş ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan, Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir film.
Uzaktan bir kahraman gibi yürümesini izledim
◊ Role hazırlanırken aileyle görüştünüz mü?
– Karavanda ilk sahneyi çekmek için bekliyordum. O sırada Begüm Atman’ın kardeşleri; Lale Atman’ı ve Esra Atman’ı gördüm. Onların yerine koyun kendinizi… Kardeşinizi, canınızı oynayan biri var karşınızda. Ben de yanlarına gitsem mi, ne tepki verirler bilemedim. Sonra yanlarına gittim ve ağlamamak için kendimi zor tuttum. Bana sarılıp, “Filmin çekileceğini duyduğumuz andan itibaren senin oynamanı istedik” dediler. Çekimler sırasında aralarda birbirimizi gördük ama o kadar nazik ve düşünceli insanlar ki, bana baskı yapmamak için çok görüşüp konuşmak istememişler. Film bittikten sonra yönetmenimiz, “Begüm’ün kardeşleri filmi bir yere kadar seyredebildiler” dedi.
◊ Neden?
– “Begüm’e çok benziyor, dayanamıyoruz” demişler. Bu tuhaf bir his. İnsanın doğru bir şey yaptığını öğrendiğinde yüreğinin sızlaması ilk defa yaşadığım bir şey.
◊ Bold Pilot ve Begüm Atman dendiğinde akla gelen ilk isim Halis Karataş… Onu görmediniz mi?
– Sette gördüm, uzaktan bir kahraman gibi yürümesini izledim. Ama yanına gidemedim. Saklandım.
◊ Neden?
– Onun için dünyalardan daha değerli bir kadını oynuyorum. Eşini. Çok acayip bir şey!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler