Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFarah Zeynep Abdullah sesiyle büyüledi!

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah sesiyle büyüledi!

Farah Zeynep Abdullah’ın “Unutursam Fısılda”yla başlayan müzik yolculuğu sürüyor. Kanal D’nin yeni dizisi “Gülizar”da da şarkıcılık hayalleri kuran bir karakteri canlandıran oyuncu, kariyerinde müzik camiasında mı ilerleyecek? Gülizar’a, Farah Zeynep Abdullah’ın kendi sesinden söylediği parça damga vurdu. Farah Zeynep Abdullah’ın yaptığı açıklamada: “müzik hayallerim var, albüm…”

İzleyiciden tam not aldı!

Kanal D’nin, başladığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizisi “Gülizar”ın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz akşam (27 Ocak Cumartesi) ekrana gelen ikinci bölümde yine kendi sesinden bir parça seslendirdi.

Oyunculuğunun yanı sıra sesi ile de büyük beğeni kazanan ünlü oyuncu, Gülizar için seslendirdiği şarkılarla da izleyiciden tam not almaya devam ediyor. İlk olarak dizinin soundtrackı olan “Bir El Lazım” için mikrofon başına geçen Farah Zeynep Abdullah bu kez de yine söz ve müziği Çiğdem Erken’e ait olan “Hüzün Dibi” isimli parça ile izleyici karşısına çıktı.

Müzik tutkusu

Farah Zeynep Abdullah’ın “Unutursam Fısılda”yla başlayan müzik yolculuğu sürüyor. Kanal D’nin yeni dizisi “Gülizar”da da şarkıcılık hayalleri kuran bir karakteri canlandıran oyuncu, gazetecilere verdiği röportajda albüm hazırlığında olduğunu açıkladı!

Farah Zeynep Abdullah’ın sesi ve müzik kariyeri üzerine yaptığı açıklama şu şekildeydi: “Fazla şey birikti. İlk başta neden paylaşayım ki diye düşünüyordum ama geçen yıl birden kararımı değiştirdim. Kaç kişi dinler önemli değil, paylaşmak istiyorum. Aslında buna albüm demek doğru mu ondan da emin değilim. Beş şarkılık, küçük bir şey olabilir. Bu konu üzerinde çalışmaya başladım. Acelem olmadığı için tadına vara vara yapmak istiyorum.”

Sosyal Medyada büyük yankı uyandırdı!

“Gülizar” dizisinde, başarılı ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kendi sesi ile söylediği  sahneler sosyal medyada da büyük beğeni kazandı. Sosyal paylaşım platformlarından binlerce kez izlenip beğenilen bu sahnelere aldığı olumlu geri dönüşe başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın yaptığı sürpriz albüm hazırlığında olduğunu açıklamak oldu! “Gülizar” dizisinde yaptığı oyunculukla izleyenlerinden tam not almayı başaran güzel, Farah Zeynep Abdullah’ı yakın zamanda sesiyle de başarılı çıkışlar yaparak sevenlerinin karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler