Ana SayfaÜnlülerFaik Öztürk'ten kötü haber: Allah beni öldürmedi!

İlgili Postlar

Faik Öztürk’ten kötü haber: Allah beni öldürmedi!

Faik Öztürk’ten kötü haber: Allah beni öldürmedi! Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk bomba bir açıklamaya imza attı. Öztürk, ölümden döndüğünü açıkladı. Faik Öztürk’e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Faik Öztürk’ten açıklamalar haberimizde…

Faik Öztürk’ten kötü haber: Tekerlekli sandalyede!

Faik Öztürk tekerlekli sandalyede

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı olarak hayatımıza giren Faik Öztürk, iki ay kadar önce Nişantaşı’nda özel bir hastanenin çıkışında tekerlekli sandalye üzerinde görüntülenmişti. Öztürk’ün yanında kız kardeşi vardı. Faik Öztürk, tekerlekli sandalye ile çıktığı hastaneden aracına zor binmişti. Ünlü iş adamının görüntüleri hayranlarını üzmüştü.

Faik Öztürk kimdir?

Açıklama yapmamışlardı

Faik Öztürk’ün tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkarken görüntülenmesinin ardından, gözler Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinden gelecek bir açıklamaya çevrilmişti. Ancak, ne Safiye Soyman, ne de Faik Öztürk görüntüler hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Safiye Soyman kimdir?

Faik Öztürk’ten anjiyo açıklaması

Faik Öztürk, aylar sonra bir programa o dönemde yaşadıklarını açıkladı. Öztürk, o dönem anjiyo ameliyatı olduğunu açıkladı ve “17 gün hastanede kaldım. Üzerimden sanki TIR geçti ama yiyecek ekmeğim varmış. Allah beni öldürmedi.” diye konuştu.

Faik Öztürk’ün hastaneden görüntüsü

Ekranların en sempatik çifti

Ünlü bir iş adamı olan Faik Öztürk, hayatımıza Safiye Soyman ile uzun yıllardır yaşadığı aşkla girmişti. Birlikte gerçekleştirdikleri ekran şovları ile izleyenleri kahkahalara boğmuş, ekranların en sempatik çiftlerinden biri olarak izlenme rekorları kırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler