Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'in Babası Vefat Etti! Acı Gün!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’in Babası Vefat Etti! Acı Gün!

Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Burak Özçivit, hem kendisini hem de eşi Fahriye Evcen’i üzen olayı açıklamıştı. Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz sene ilk çocuğu Karan’ı kucağına almıştı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen’in babası vefat etti! bu acı gün magazin dünyasını salladı.

Tedavi Gördüğü Hastanede Yaşamını Yitirdi!

Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz sene ilk çocuğu Karan’ı kucağına almıştı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen’in babası vefat etti! bu acı gün magazin dünyasını salladı. Geçtiğimiz yıl mide kanseri ameliyatı geçiren ve midesinin bir kısmı ameliyatla alınan Fahriye Evcen’in babası Ramazan Evcen’in hastalığı geçtiğimiz aylarda kötüleşmişti. İstanbul’da özel bir hastanede tedavi gören babasının bu durumu Fahriye Evcen’i adeta üzmüştü. Ramazan Evcen, tedavi gördüğü hastaneden yaşamını yitirmesi ile Fahriye Evcen gözyaşlarına boğuldu.

fahriye-evcan-babasi-vefat-etti

Fahriye Evcen’in Babası Vefat Etti! Acı Gün!

Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Burak Özçivit, hem kendisini hem de eşi Fahriye Evcen’i üzen olayı açıklamıştı. Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve geçtiğimiz sene ilk çocuğu Karan’ı kucağına almıştı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen’in babası vefat etti! bu acı gün magazin dünyasını salladı. Ramazan Evcen, tedavi gördüğü hastaneden yaşamını yitirmesi ile Fahriye Evcen gözyaşlarına boğuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler