Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola'dan korkutan haber!

İlgili Postlar

Ezgi Mola’dan korkutan haber!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan korkutan haber geldi…  “Masumlar Apartmanı” dizisinde “Safiye” rolüne hayat veren Ezgi Mola’dan üzücü haber geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından korona olduğunu duyurdu. Ünlü oyuncu sosyal medyadan korona olduğunu ve 7 kere test yaptırdığını dile getirerek “Testlerimi yarısı negatif yarısı da pozitif çıktı. İki aşımı da yaptırdığım için en ufak semptom göstermeden geçiriyorum” cümlelerini dile getirdi.

 Ezgi Mola’dan korkutan haber! 

Ezgi Mola 7 kere test yaptırdığını belirterek “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. Ne bir ağrı ne bir ateş hiçbir semptom yok” ifadeleriyle durumunu sevenleriyle paylaştı.

Aşının önemini anlattı!

Başarılı oyuncu aşının ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak “İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” dedi. Ezgi Mola aynı zamanda “”Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90’ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın” cümleleriyle aşının önemini ve hayat kurtardığını anlattı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola korona oldu, Ezgi mola sosyal medyadan duyurdu

Ünlü oyuncunun durumu hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Ezgi Mola kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler