Ana SayfaKimdirEzgi Aktan kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Aktan kimdir?

Ekranın sevilen sesleri arasında yer alan Ezgi Aktan Kimdir? Ezgi Aktan Aslen Nerelidir? Ezgi Aktan Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Aktan Nerede Doğdu? Ezgi Aktan Aslen Nerelidir? Ezgi Aktan Hangi Burç?

Ezgi Aktan 22.01.1988 yılında doğmuştur. Ezgi Aktan aslen Yalovalı’dır. Ezgi Aktan Kova burcudur.

Ezgi Aktan Kimdir?

1988 yılında dünyaya gelen şarkıcı Ezgi Aktan İlköğretim ve Ortaokul döneminde müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 2006 yılında İstanbul’da profesyonel müzik kariyerine adım atmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olup Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü Müzik Birimi’nde çalışmalarına katılarak destek vermiştir.

Ünlü şarkıcı Ezgi Aktan, Ayşenur Kolivar, Kardeş Türküler ve Gayda İstanbul gruplarının albümlerinde vokal yaparak eşlik etmiştir. Bu sürecin ardından Jehan Barbur ile tanışmış ve albüm yapmıştır.

2016 yılında ise İyi Ki isimli albümü ile müzik piyasasına giriş yaparak tanınmasını sağlamıştır. Özellikle albümdeki tüm şarkıların söz ve bestesinin Ezgi Aktan’a ait olması albümüne güçlü bir hava katmaktadır. Seslendirdiği Kuşlar, Sonsuzluk, Oyun gibi şarkılar Ezgi ve Burak Karakaş’ın ortak çalışmalarından oluşmuştur.

Spor yapmayı seven ünlü şarkıcı Ezgi Aktan, güzelliğini spora yapmasına bağlıyor. Güzel şarkıcı sahne performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Konserlerde hep aynı müzisyen arkadaşları ile çalmaya gayret eden sanatçı, konserden konsere koşuyor.

Şarkıcı Ezgi Aktan sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasında yerini alıyor. Sıcak tavırları ile dikkat çeken şarkıcı, ekranda sevilen şarkıcılar arasında yer alıyor…

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler