Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEzel Akay'a Gişede Büyük Şok!

İlgili Postlar

Ezel Akay’a Gişede Büyük Şok!

Ezel Akay’a gişede büyük şok! Daha önce gişesi düşük olmaması için vizyon tarihi ertelenen film ekibi hayal kırıklığına uğrattı. Başrollerinde Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın yer aldığı ünlü yönetmen Ezel Akay’ın yeni filmi olan “Osman Sekiz” gişede hüsrana uğradı. İşte detaylar;

Osman Sınav Bergen Yüzünden Vizyon Erteledi!

Pandemi nedeniyle uzun süre iş yapamayan sinemalar Bergen filmi ile aşırı yoğun günler yaşıyor. Sinema salonu işletmecileri dağıtımcı firma CGV Mars’ı arayarak Osman Sekiz’in ertelenmesini talep etti.

Sinema salonu işletmecileri Bergen filminin yakaladığı seyirci ilgisini kaybetmemek için Osman Sekiz filmini ileri bir tarihe alınmasını talep etti. Dağıtımcı firma CGV Mars ile salon işletmecileri yaptığı görüşme sonrası Osman Sekiz’in ertelenmesi konusunda anlaştı.

Farah Zeynep Abdullah’ dan ‘Bergen’ Filmine İzin Vermeyen Kozan Belediye Başkanı’ na Büyük Gönderme!…

Osman Sekiz 1 Nisan’da vizyonda olacak

Osman Sekiz filmi yönetmeni Ezel Akay twitterdan yaptığı açıklama ile filmin 1 Nisan’da vizyona gireceğini belirterek, “Ordulu bir sinemacı aradı’ Osman Sekiz’i bir hafta ertelesek biz 6 salonda Bergen oynatsak’ dedi. Bergen 6-7 milyona koşuyor. Salonlar para kazansın iş yapsın diyerek Osman Sekiz’in gösterimini 1 Nisan 2022’ye aldık” dedi

Merakla beklenen filmlerden biri olan Osman Sekiz 24 Mart’ta Avrupa sinemalarında vizyona girecek.

Osman Sınav Kimdir?

Ezel Akay’a Gişede Büyük Şok!

1 Nisan’da 116 salonda gösterime giren filmi hafta sonu sadece 1.694 kişi izledi.

Filmin Konusu: Şehrin epey uzağında çok eski bir konakta Agorafobi (panik bozukluk) hastası olan Osman, insanlarla yüz yüze gelmekte zorlanan sosyal ortamlara giremeyen bir adamdır. Osman daha huzurlu bir yaşam için buradan taşınmaya karar verir. Taşınması için hastalığı kadar konakta beraber yaşadığı birbirinden sevimli beş canavar ve Nazlı ile de mücadele etmesi gerecektir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler