Ana SayfaÜnlülerEylül Öztürk Türkiye'yi Sildi

İlgili Postlar

Eylül Öztürk Türkiye’yi Sildi

Mal varlıklarına el konulan ve yurt dışında yaşamına devam eden Eylül Öztürk sosyal medyadan açıklama yaparak Türkiye’ye yatırım yapmayacağını söyledi.

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından çiftle aynı masada çekilen fotoğrafları nedeniyle dikkat çeken Eylül Öztürk için ilerleyen dönemlerde soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek arka arkaya açıklamalar yapmıştı. Yaşamına Amerika’da devam eden ünlü isim şimdi yeni bir paylaşım ile yeniden gündeme geldi. Özellikle soruşturma nedeniyle Türkiye’ye gelip gelmeyeceği yönünde soru işaretleri oluşturan Eylül Öztürk, Türkiye’ye yatırım yapmayacağını açıkladı.

Amerika’ya Taşınmışlardı

Kenan Öztürk ile evli olan Eylül Öztürk, geçtiğimiz dönemlere Amerika’ya taşınarak yaşamlarına burada devam edeceklerini duyurmuştu. Şirketlerine kayyım atanan ve mal varlıklarına el konulan çift, bu olaylar sonrasında mal varlıklarına ve gelirlerine yönelik rakamlar açıklayarak uzun bir süre Türkiye’nin gündeminde yer almıştı. Bankadaki paralarına da el konulduğu ve hesaplarındaki parayı kullanamadığı öğrenilen Öztürk, takipçilerinin Artık Türkiye’ye dönmeyecek misiniz sorusuna yönelik açıklama yaptı.

Eylül Öztürk Türkiye'yi Sildi
Eylül Öztürk Türkiye’yi Sildi

“Yatırım Yapmam”

Eylül Öztürk  bu soruya yönelik “Tatilden tatile gelip giderim ama o kadar. İşlerimiz devam eder ama daha fazlası için ne bir yatırım yaparım ne iş büyütürüm. Tüm eforumu yurt dışına vermek istiyorum, en azından emeğimin karşılığını alırım. Öyle keyfe keder  iş yapamaz kimse burada. Şu hale bak! Desteklemeleri gereken yerde  getirdikleri duruma bak beni. Nasıl güveneyim de  iş yapayım siz söyleyin?” açıklamasında bulundu. Ancak bu durum uygun bulunmadığı gibi davaya gelip gelmeyeceğine hiç değinmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Bir sonraki paylaşımda ise Amerika’daki satışların ne zaman başlayacağını da açıklayan Öztürk, dava biter bitmez Amerika’da satışlara başlayacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler