Ana SayfaÜnlülerEylül Öztürk İkinci Kez Anne Oldu

İlgili Postlar

Eylül Öztürk İkinci Kez Anne Oldu

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk ikinci kez anne oldu. İlk çocuğu Alex’i Amerika’da doğurmuş ve yaşadığı süreçleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı.

Eylül Öztürk kimdir?

İkinci Kez Anne Oldu

Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan çifti 2017 yılında dünya evine girmiş, 2019 yılında ise ilk çocukları olan Alex’i Amerika’da doğurmuştu. Doğumunda ve sonrasında yaşadığı tüm süreci takipçileriyle paylaşan çift ikinci kez hamile olduğunun müjdesini vermişti.

“4 Kadın Zamanı” Sunucusu Eylül Öztürk, Pragramında Müjdeli Haberi Verdi! Eylül Öztürk Hamile Mi?

Müzisyen eşi Barış Kenan Özkan’ın çektiği bir selfiede tuvaletin başında kusarken gördüğümüz Öztürk, “Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri ablaları… Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır şu hareketlere bak hahahah. Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki” cümleleri ile hamile olduğu takipçileriyle paylaşmıştı.
Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ikinci kez anne kızının fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Anne olduğunu duyurmak için şu ifadeleri kullandı: ‘Ve dünyalar ikinci kez bizim oldu. Bu sefer babaya benzetmeyi başardık sanırım. Beyaz tenli,uzun ve kumral saçları var ve tahminimce ilerde renkli gözlü olacak gibi sanki..Bir de köfte gibi dudakları. Ha bir de,abisinin izinden gidip gelmemekte ısrar edince,kendisini Ağustos ayında beklerken bir sürpriz yapıp 41 hafta sonunda Eylül ayını tercih etti. O zaman senin adın “Eylül Alice Özkan” olsun kuzum,baban abin ve ben seni çok seviyoruz. ‘

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler