Ana SayfaÜnlülerEvimde Yaptığım Yemekleri Yapıyorum

İlgili Postlar

Evimde Yaptığım Yemekleri Yapıyorum

Kanal 7 televizyonlarında sevilerek izlenen “Ayvaz Şefin Mutfağı” adlı  programla önemli bir işe imza atan Ayvaz Akbacak ile Derya Şen Akbacak’ın peşinden asistanları hız kesmeden gelmeye devam ediyor.  “Ayvaz Şefin Mutfağı” adlı projenin kamera arkasındaki gizli kahramanı Yeliz Albani, kendi yemek programına start verdi. Detayları Haberimizde..

Evimde Yaptığım Yemekleri Yapıyorum

Kanal 7 televizyonlarının youtube kanalında yönetmenliği Fatma Güngör’in yürüttüğü “YEMEK 7” adlı programıyla seyircisi karşısına çıkan Yeliz Albani, diğer taraftan Derya Şen Akbacak’ın oyunculuk okulunda öğretimine devam ediyor. Yeliz Albani; “Evimde Yaptığım Yemekleri Yapıyorum” dedi.

Yeliz Albani “Ekranda En Doğal Halimle Oluyorum”

Kendine güven duygusunu her zaman çok fazla hissettiğini ifade eden Yeliz Albani “Televizyon dünyasının yıllardır içindeyim. Ayvaz Akbacak’dan çok şey öğrendim, Derya Şen Akbacak zaten hocam, ekranda en doğal halimle oluyorum, evimde yaptığım menüyü izleyenlerimle paylaşıp karşı karşıya oturur gibi sohbet ediyorum. Geniş bir ailem ve dostlarım varmış gibi hissediyorum, bu işi çok sevdim” diyor.

Öte yandan Derya Şen Akbacak oyunculuk okulunun tozunu yutan gençler öğrenciler peş peşe televizyonda yetenekleriyle kendilerini ispat eymeye başladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler