Ana SayfaDedikoduEstetiği Ucuza Getirmek İsteyen Laura Avila Yaşamını Yitirdi!

İlgili Postlar

Estetiği Ucuza Getirmek İsteyen Laura Avila Yaşamını Yitirdi!

Burnuna estetik yaptırmak isteyen ABD’nin ünlü şarkıcılarından Laura Avila, ucuz diye ameliyat için gittiği Meksika’da yaşamını yitirdi.

Teksas Dallas’ta yaşayan 36 yaşındaki Avila, daha hesaplı olması için sınırı geçip Meksika’ya geçti ve burun estetiği ameliyatı oldu. Fakat operasyon esnasında narkoz beynine zarar verince genç kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

Daha Ucuz Olsun Diye Sınırdan Meksika’ya Geçti

Burnunu beğenmeyen ve estetik ameliyatı olma arzusunu her fırsatta dile getiren Teksaslı Avila, Kasım ayının başında yalnızca daha ucuz olsun diye Meksika’ya gitti.

Anestezi Beyne Zarar Verdi

Meksika sınırındaki Juarez şehrine giden Avila’ya anestezi yapıldı. Ancak deneyimsiz doktorların yaptığı ameliyat esnasında anestezi beyne zarar verdi. Dakikalar içinde kalp krizi geçiren ve komaya giren genç kadın yaşama döndürülemedi.

”Parayı Ödemedik Diye Naaşını Vermediler”

Kız kardeşi ile beraber Meksika’ya giden ablası Angie yaşadıklarını ABD basınına anlattı… Abla Angie, “Bizi bir hastaneden öbürüne gönderdiler. Üstelik kız kardeşimin naaşını da parayı ödemediğimiz için vermediler. Meksika’daki hastaneler bizi resmen rehin tuttu” ifadelerinde bulundu.

”Durumun Ciddiyetini Anlatmadılar”

Laura’nın nişanlısı Enrique Cruz da hastane yönetiminin önce, “Tansiyonu düşük, ameliyatı yapamayız” dediğini belirtirken, “Bize durumun ciddiyetini anlatmadılar. Sadece sorularımızı geçiştirdiler” ifadelerinde bulundu. Cruz, Meksikalı yetkililerle temas halinde olduğunu ve hastaneyle beraber doktorlar hakkında yasal süreci başlatacağı açıklamalarında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler