Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEsra Sönmezer Filmleri, Sırayla Geliyor!

İlgili Postlar

Esra Sönmezer Filmleri, Sırayla Geliyor!

Esra Sönmezer rol aldığı 5 sinema filmi ile beyaz perdede boy gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen sunucu ve oyuncusu Sönmezer, bu 5 filminden ilki olan ve çekimleri 2017 yılının sonlarında tamamlanan “Karımı Gördünüz mü?” ile çok yakında izleyiciler karşısına çıkacak.

Esra Sönmezer, bu yıl 5 farklı sinema filminde rol alarak yeni başarılara imza atıyor. Güzel oyuncu, bu 5 çalışmasından birincisi olan “Karımı Gördünüz mü?” ile yakında izleyicilerle buluşacak. Çekimlerine, geçtiğimiz yaz aylarında Antalya-Manavgat’ta başlanılan ve 2017 yılı sonunda tamamlanan komedi türü sinema filmi, 6 Nisan’da vizyona girecek.

Esra Sönmezer “Karımı Gördünüz mü?” Filminde Kimlerle?

Yönetmenliğini Bülent Pelit’in üstlendiği “Karımı Gördünüz mü?” filminde oyuncu Sönmezer’e; Peker Açıkalın, İvana Sert ve Nuri Alço gibi iddialı isimler eşlik ediyor.

Oyuncu Sönmezer, usta aktör Nuri Alço ile daha önce 2015 yapımı komedi filmi “Kalıngiller”de rol almıştı. Bu yıl da “Karımı Gördünüz mü?” filmi ile tekrar bir araya gelen ünlü oyuncular acaba yeniden nasıl bir performans sergileyecekler merak ediliyor?

Sönmezer: “Biz severek oynadık siz severek izleyeceksiniz”

6 Nisan 2018 Cuma günü vizyona girecek olan sinema filmi için Türkiye genelinde; 25 gala yapılması hedeflenirken, komedi tarzındaki bu sinema filmiyle gişede büyük başarı bekleniyor. Yeni filmi hakkında açıklama yapan güzel oyuncu Esra Sönmezer: “Çekim süreci yorucu olması yanında keyifle tamamladığım bir film oldu. İzleyicinin beklentilerine cevap verecek bir işe arkadaşlarımla birlikte imza attık, biz severek oynadık siz severek izleyeceksiniz.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler