Ana SayfaDedikoduEsra Kazancıbaşı'ndan Rasim Öztekin Paylaşımı

İlgili Postlar

Esra Kazancıbaşı’ndan Rasim Öztekin Paylaşımı

Esra Kazancıbaşı, geçtiğimiz sene kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren oyuncu eşi Rasim Öztekin’e özlemi bitmiyor. Zaman zaman duygusal paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak merhum eşi Öztekin ile evliliklerinin 17’nci yılını kutladı. Esra Kazancıbaşı’ndan Rasim Öztekin paylaşımı geldi. Kazancıbaşı’nın paylaşımına düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.

Ünlü isim, “Her evlilik yıldönümümüz yaklaştığında “Nerede kutlayalım?” diye planlar yapmak, bazen birbirimize sürprizler hazırlamak vardı… Sevgi dolu, içi gülen gözlerinde kaybolmak vardı… Her gece bana sarıldığında kollarında öylesine sımsıcak, huzurlu uyumak vardı. Kışları yaz tatili için heyecanla otel rezervasyonları yaptırmak, yeşil ve mavinin kucaklaştığı Ege koylarına doğru uzun bir yolculuğa çıkmak vardı. Arabada klima üzerime çok geldiğinde üşümelerim, sıcaklığı arttırdığımda terlemelerim ve bir türlü ayarı tutturamadığımda “Hahhh işte piyanist şantör yine iş başında” diye takılmaların vardı. Her Yemek ve kahvaltı sonrasında çay sohbetlerimiz vardı. Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı” dedi.

“Şimdi hiçbiri kalmadı” diyen Kazancıbaşı, “Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp geçti. Fotoğraflarda iç acıtan bir hatıraya dönüştü her şey. Sadece büyük, çok büyük bir aşk ve çaresiz, boynu bükük bir özlem kaldı geriye” ifadelerini kullandı.

Öztekin’in eşi, “Bugün evlilik yıldönümümüz. Belki göz göze, el ele bir kutlama yapamayacağız ama ruhlar ve aşklar ölmediği için eminim ki ikimiz yine birbirimizi hissedeceğiz. Bugün yine sevgimi, aşkımı fısıldayacağım gökyüzüne, martılara, bulutlara. Seni çok seviyorum aşkım” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler