Ana SayfaÜnlülerEsra Ezmeci’ye Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..

İlgili Postlar

Esra Ezmeci’ye Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..

Beyaz TV’deki programıyla her gün magazin manşetlerine taşınan Esra Ezmeci, programdaki bir itiraf karşısında şok oldu. Konuk Canan Hanım’ın anlattıkları herkeste şaşkınlık uyandırdı.

Beyaz TV’de hafta içi her gün ekranlara gelen programın başarılı sunucusu Esra Ezmeci, bugün Canan Hanım’ı konuk aldı. eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle destek almak için programa başvurduğunu söyleyen Canan Hanım hikayesini anlattıkça herkesi şaşırttı. Tüm olayların sonunda ise eşinin yaptıklarına kimse onay vermezken Esra Ezmeci de büyük şaşkınlık yaşadı.

Esra Ezmeci’ye Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..
Esra Ezmeci’ye Kocasıyla İlgili Şok İtiraf! 14 Yıl Sonra..

Esra Esmeci ile Yeni Baştan Programı Şaşırtmaya Devam Ediyor

Yeni Baştan adıyla ekranlara gelen programda Canan Hanım, 14 yıllık evliliğinin sona erdiğini anlattı. Eşiyle mutlu bir evlilik yaptıklarını ve 2 çocuklarını olduğunu söyleyen Canan Hanım, eşinin çocuklar olduktan sonra ilgisiz kaldığını ifade etti. Çocuk ve ev işleriyle ilgilenmekten eşiyle vakit geçirmediğini ve sorunların yaşanmaya başladığını söyleyen Canan Hanım, ilişkisini düzeltmek için çaba sarf ettiğini de belirtti. “Bir gün ben arayı toparlamak için güzel bir masa hazırladım. Çok güzel giyindim. Mumlar, ışıklar… O yine gelmedi. Geç geldi. Onu çok güzel karşılayacağım için onun da güzel davranacağını düşündüm ama o gün hayatımın şokunu yaşadım.” diyerek asıl bombayı patlatan Canan Hanım, eşinin o gece itirafta bulunduğunu ve başka bir kadın ile nişanlandığını söylediğini açıkladı.

Konuğunun anlattıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Esra Ezmeci ise olanlara kayıtsız kalamadı. Evli bir kişinin başkasıyla nasıl nişanlandığını anlamlandıramayan Ezmeci fedakarlıkların böyle sorunlara yol açabildiğini ve çiftlerin hayat yükünü birlikte omuzlamaları gerektiğini ifade etti.

Canan Hanım tüm yaşananlara rağmen eşine yalvardığını ve evliliğe devam etmek istediğini söyledi ve eşinin bu durumu kabul etmediğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler