Ana SayfaDizilerEsra Erol'a Şok! Programına Katılan Konuklar Gerçek Olmadığı İddiaları İle Sosyal Medyada...

İlgili Postlar

Esra Erol’a Şok! Programına Katılan Konuklar Gerçek Olmadığı İddiaları İle Sosyal Medyada Hesap Açıyor!

Esra Erol programının sezon finaline girmesiyle iddialar da beraberinden getirdi. Esra Erol’da ailesini arayan Reşit, ve onun vesilesi ile Adana’da tanınmış biri olarak programa gelen Adnan Menderes, Esra Erol’da ve ekibi için kafa karıştırıcı iddialarda bulundu. Öyle ki, ikili katılan konukların mağdurluklarını anlatmak için sosyal medya sayfası açtığını söylediler.

Esra Erol’a Şok! Programına Katılan Konuklar Gerçek Olmadığı İddiaları İle Sosyal Medyada Hesap Açıyor!

Bilindiği üzere Reşit Ongun, Esra Erol’un yapmış olduğu programa ailesini bulmak üzere geldi ve uzun süre boyunca programda biyolojik ailesini aradı. Fakat Reşit Ongun çeşitli DNA’lar sonucunda ailesine ulaşamadı. Programın sezon finali yapması ile beraber Reşit sosyal medya hesabından Esra Erol ve ekibi için çeşitli iddialarda bulundu. Bu iddialara onun için Adana’dan gelen ve tanınmış kişi olan Adnan Menderes’te ortak oldu.

Ailesi İçin Esra Erol Programına Çıkan Reşit’ten Olay İddialar!

Reşit Ongun, zaman zaman sosyal medya hesabından testlerin gerçek doktor tarafından yapılmadığı, ailelerin konuk olarak çıkartılmadı ve onun gitmek istemesine rağmen gönderilmediği yönünde çeşitli iddialar ile dolu yazılar paylaşıyor. Esra Erol ve ekibinden ise bu konuyla alakalı hiçbir ses yok. Reşit Ongun, bir süre önce onun için programa katılan Adnan Menderes ile birlikte ortak olarak, “uğradığı haksızlıkları bize ulaştıran arkadaşlar yakın zamanda Esra Erol’da programı mağdurları olarak kim ne, suistimal haksızlık gördüyse iftiradan uzak en yalın haliyle halkla paylaşmak için bir hesap açılacaktır.”

Esra Erol’a Katılan Konuklar, Mağdur Durumları Anlatmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Oluşturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler