Ana SayfaÜnlülerEsra Erol İkizini Buldu !!

İlgili Postlar

Esra Erol İkizini Buldu !!

Esra Erol İkizini Buldu !!  ATV’ de yayınlanan  evlilik programının güzel sunucusu  Esra Erol sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini şoke etti.  Esra Erol, Instagram’dan arkadaşı İdil Başeskioğlu ile  bir fotoğraf paylaştı. İkili arasındaki inanılmaz benzerlik dikkat çekti.

Esra Erol İkizini Buldu !!

HERKES İKİZ SANDI

Evlendirme programının güzel sunucusu Esra Erol, arkadaşı İdil Başeskioğlu ile Instagram hesabından  fotoğraf paylaştı. Erol’un arkadaşı ile arasındaki benzerlik herkesi şoke etti. Fotoğrafına altına herkes “ikiz misiniz” diye yazdı. Çoğu takipçiside İdil Başeskioğlu’nu Esra Erolun kızkardeşi Eda  Erol ile karıştırdı.

KISA SÜREDE BİNLERCE BEĞENİ

Sosyal medya hesabından arkadaşının doğum gününü kutladı. Güzel sunucu Esra Erol modacı arkdaşı ile paylaştığı fotoğrafa ” benim kardeşim, dostum, arkadaşım , kıymetlim iyi ki doğdun seni çok seviyorum ” yazdı.Esra Erol İkizini Buldu !!

 

Esra Erol’un modacı arkadaşı İdil Başeskioğlu ile paylaştığı fotoğraf adeta “bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim”in vücut bulmuş hali gibiydi. Fotoğrafı gören herkes “ikiz gibiler” yorumunu yaptı. Fotoğraf kısa sürede Erol’un takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı.

 

KIZKARDEŞLERİNE DE ÇOK BENZİYOR

Esra Erol sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden , çoğu zaman ailesiyle birlikte fotoğraf paylaşan güzel oyuncu kızkardeşleriylede fotoğraf paylaşmayı  da ihmal etmiyor. Erolun  kardeşleriyle yaptığı paylaşımlarda da üç kız kardeşin birbirlerine çok benzedikleri dikkatlerden kaçmıyor. Esra Erol’un annesinin doğum gününden üç kız kardeş yan yana olduğu fotoğrafıda hesabından paylaşmıştı.

Esra Erol İkizini Buldu !!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler