Ana SayfaÜnlülerEsra Akkaya, Evlat Edindiği Oğlunu Anlattı!

İlgili Postlar

Esra Akkaya, Evlat Edindiği Oğlunu Anlattı!

Esra Akkaya, evlat edindiği oğlunu anlattı! Bir dönem dizilerin en çok aranılan oyuncularının başında gelen Esra Akkaya, oğlu Can’ı evlat edindikten sonra değişen yaşamını anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bir Zamanlar Dolu Dizgin Aşk Yaşayarak Şok Yaşatan 14 Ünlü Çift

Esra Akkaya, evlat edindiği oğlunu anlattı!

Esra Akkaya, evlat edindiği oğlunu anlattı! Bir dönemin en çok aranılan popüler oyuncularının arasında olan Esra Akkaya, katıldığı 2. Sayfa programında izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Etiyopya’da oğlu Can’ı evlat edinerek ülkemize geri dönen sevilen oyuncu Esra Akkaya, annelik ile birlikte değişen dünyasını anlattı.

Esra Akkaya, 2. Sayfa programında annelik serüvenini anlattı
Esra Akkaya, 2. Sayfa programında annelik serüvenini anlattı

Esra Akkaya Kimdir?

Geç anne olunca herşeyi bıraktım

İşte sevilen oyuncu Esra Akkaya’nın anlattıklarından bazı satır başları…

“Geç anne olunca her şeyi bıraktım. O kadar çok istemiştim ki çocuğum olsun onunla vakit geçireyim diye… Ama oyunculuğu bırakmadım. Zaten bırakmazsın, oyunculuk seni bırakır.

Can ile birlikte dünyam değişti… Bir arkadaşım sordu, ‘Annen ne iş yapıyor?’ O da ‘Konuşuyor’ dedi. Ben de artık projeleri değerlendireceğim, oğlum oyuncu olduğumu bilsin…

Can ile biz iki aylıkken Etiyopya’da buluştuk. Ben oraya ‘Evlat edinebilir miyim?’ diye gitmiştim. Her şeyi hazırlayıp bilinçli bir şekilde gittik.

Biz evlat edinmek için Türkiye’de de görüşmeler yaptık. 40 yaşından sonra zor oluyor bu işler burada… Kalbim ‘Afrika’ dedi. Oraya gittim.

Ben anne olduktan sonra Etiyopya evlat edinmeyi durdurdu. Bana evlat edinmeyle ilgili sorular geliyor; onu ilgili makamlar daha iyi bilir. Bana annelik ile ilgi sorular sorarlarsa daha iyi yardımcı olurum…

Ben oraya evlat edinmeye değil buluşmaya gittim. Allah herkese nasip etsin. Can’ı ilk gördüğümde ‘oğlum’ diye bağırdım. O iki aylıktı ama o da biliyordu, hissediyordu.

Can her şeyi biliyor bütün hikayesini. Yanında anlatıyorum konuşuyoruz her şeyin farkında. Biz birbirimiz bulduk diyorum…

Bir takım projeler için yapımcılarla görüşüyorum. Ama herkes depresif bir şekilde… İşler iyice zorlaşmış, piyasa çok değişmiş.

Ben 13 yaşımdan beri ‘Çocuğumu kendim doğurmayacağım, biz onunla buluşacağız’ diyordum. Bunu hep hissediyordum böyle de oldu.

Can’ı Etiyopya’ya götüreceğim, orası benim için de ikinci vatan. Borcum var o ülkeye, inşallah orada da bir görevimiz varsa onu da yerine getirebiliriz.

Can çok fazla soru soruyor, beni çok şaşırtıyor. Ondan çok şey öğreniyorum. Çok yaratıcı, beni o anlamda gençleştirdi.

Oğlumun adı Can Alex… İki nedeni var isminin Can Alex olmasının… İleride bir iş anlaşmasına veya başka bir şey için gittiği zaman da şaşırmasın insanlar ulusal bir ismi olsun dedik. Babası da Fenerbahçeli biz de Can Alex olsun’ istedik.

‘Neden Türkiye’den değil de Afrika’dan çocuk edindin?’ diyorlar. Türkiye ya da Etiyopya değil olay biz dünyadaki bütün çocuklardan sorumluyuz. Biz çocukları ülkelerine göre veya din, dil, ırka göre ayırmamalıyız. Benim oğlum Afrika’dan oldu. Çok da iyi oldu.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler