Ana SayfaDizilerEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deniz Çakır'dan Sonra Bir Ayrılık Haberi Daha!

İlgili Postlar

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz Çakır’dan Sonra Bir Ayrılık Haberi Daha!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Deniz Çakır’dan sonra bir ayrılık haberi daha! Hangi ünlü oyuncunun diziye veda ettiği açıklandı? Bu açıklamayı kim yaptı? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Deniz Çakır “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” Dizisinden Çıkarıldı Mı?

Arka Arkaya Ayrılık Haberleri

Reyting rekorları kıran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan arka arkaya ayrılık haberleri geliyor. Dizide Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır’ın ayrıldığı haberinin ardından bir bomba ayrılık haberi daha geldi.

Deniz Çakır’ın ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geçen sezon dahil olan ve çok sevilen ‘Kimsesiz Yaşar’ karakterini canlandıran Olgun Şimşek ile de yollar ayrıldı.

Olgun Şimşek Kimdir?

Umarım Yollarımız Yeniden Kesişir

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ayrılık haberlerini doğrulayan dizinin senaristi Bahadır Özdener, açıklamasında ” Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır. Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi… Umarım yollarımız yeniden kesişir…” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler