Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. Bölümü Heyecan Yarattı

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. Bölümü Heyecan Yarattı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölümü ile ekranlara gelecek.

ATV ekranlarında yayınlanan yeni dizi özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekmişti. Yayınlanan dizinin yeni bölümü yine sevenler tarafından ilgiyle takip edildi.

Yeni Bölümü Yayınlandı!

Ekranların fenomen dizilerinden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümün ardından bir sonraki bölümde nelerin yaşanacağı ve özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Yapılan son kontrollere göre henüz yeni fragman yayınlanmadı. Salı akşamlarında yayınlanan ve oldukça dikkat çeken dizi, yine dün akşam da oldukça hareketli bir bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümde ihanetin intikamı alındı.

Yeni Bölümde Neler Oldu?

Hızır oldukça zorlu kararlar alırken yaşanan ihanetin ve olayların sorumlularından tek tek hesap sormaya başladı. Ayşen yaptığı olaylar nedeniyle açığa çıkarken Hızır ölüm kararlarını verdi. Hızır yeni fark ettiği dinleme cihazlarından daha da şüphelendi ve evinde, iş yerindeki dinleme cihazlarının da toplanmasını söyledi. Düşmanlarına dinleme cihazlarını kullanarak tuzağa çekmeyi de planlayın Hızır bu konuda özel planlar yaparak stratejik bir hamle uygulamaya karar verdi.

Hızır’ın bu konuda en çok güvendiği isim ise Mert. Mert’ten ikili oynamasını isteyen Hızır, bu konuda oldukça zorlu ve bir o kadar intikam odaklı bir plan hazırladı. Yaşanan olayların intikamını almaya yemin eden Hızır, herkesten tek tek bu durumun hesabını soracaktır. 59. bölümde Hızır’ın intikam için yaptığı planlar daha çok ekranlara getirilirken özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. bölümü ile dizinin aksiyon dolu geçmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler