Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. bölüm fragmanı yayınlandı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından, sevilen dizi filmin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü için izleyicileri heyecanlı bir bekleyiş sardı. Yayınlanan yeni tanıtım fragmanı, diziye yeni bir sürpriz karakter olarak katılan Karabatak Ziya ile Hızır Çakırbeyli’nin konuşmasıyla damgasını vuruyor. Hızır, yeraltı dünyasının ünlü ismi olan Karabatak’a “Ziya, hangimizi öldürmeye geldin?” sorusunu yönetmesiyle dikkat çekiyor. Acaba, yeni bölümde karşımıza çıkacak olan Karabatak Ziya ne tür bir planla Çakırbeyliler’in karşısında? Merak ediliyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a flaş transfer!

ATV’nin fenomen dizisi EDHO’nun 22 Mayıs Salı akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanında “Bunlar, adamlara sadece bir gelecek vermiyorlar, adamların geçmişini de siliyorlar” diyen Hızır ve Çakırbeyliler’i, acaba 104. yeni bölümde nasıl bir mücadele bekliyor? Yaşar ise masa toplantısında, Ekrem’i öldürmeye gitmeden önce her şeyi Kudret’in üstüne yaptığını söylüyor. Kudret’in ise Ekrem’in ölümünden sonra CIA’in maşası olarak yoluna devam ettiği, yeni planların ve hamlelerin peşinde olduğu görülüyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

İşte, EDHO 104. Bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=iC-b2r7i-bY&feature=player_embedded

EDHO 103. Bölümde neler olmuştu?

Kudret, dayısının ölümüne neden olan herkesten intikam alma davasına düşmüştür ve NATO’cu Ekrem’in maşası olarak adeta ölüm makinesine dönüşmüştür. 103. bölümde, öldürdüğü kişiler arasına Tipi’yi de ekleyen Kudret, Ekrem’in ölümüyle, artık CIA’in hizmetine girmiştir. Şahin Ağa ise, Kudret’i durdurmak için harekete geçmiştir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan hangi iki karakter ayrıldı?

Ünal’ın, üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olduğu, artık herkesçe bilinmektedir. Hayatını devam ettirmek ve tarafını seçmekten başka şansı kalmayan Ünal’ın son çaresi, Hızır’ı ortadan kaldırmaktır.

Çakırbeyliler ise her yaşadıkları kayıpla darmadağın olsalar da pahası ne olursa olsun sevdiklerine yaşatılan tüm acıların hesabını sormaya karar vermişlerdir. Bu hesapları kapatmak için ince planlar yaparken, Şahin Ağa’nın yapacağı hamle ise hiç kimsenin aklına dahi gelmemiştir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler