Ana SayfaÜnlülerEski Survivor Yarışmacısı Sema Aydemir yardım için gittiği Hatay’da depreme yakalandı

İlgili Postlar

Eski Survivor Yarışmacısı Sema Aydemir yardım için gittiği Hatay’da depreme yakalandı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da günlerdir yardım için bulunan ve yemek dağıtımı yapan eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, dün akşam yaşanan depremde bölgedeydi. Yan taraflarında bulunan binanın duvarlarının yıkıldığını ve can güvenliklerinin bulunmadığını söyleyen Aydemir, depremzede vatandaşlar için bölgede kalmaya devam edeceklerini söyledi.

Sema Aydemir Deprem

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sebebiyle 10 ilimizde yıkıcı sonuçlar ortaya çıktı. Birçok binanın tamamen yıkıldığı illerin başında gelen Hatay’da dün akşam ard arda 2 deprem daha yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan depremler sonrasında gönüllü olarak Hatay’a giden ve yemek dağıtımı yapan eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, dün akşam gerçekleşen depremde neler yaşadıklarını anlattı.

“Yıkılan Çok Bina Var”

Depremin ardından Instagram hesabından hikâye paylaşımı yapan Sema Aydemir, “Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkunç, çok çaresiz kalıyor insan. Yıkılan çok yer var şu an. Biz iyiyiz çok şükür, merak etmeyin” dedi.

“Yanımızdaki Binanın Duvarları Yıkıldı, Bizi Güvenli Alana Aldılar”

Gün aydınlanınca Instagram hesabından video paylaşan Sema Aydemir, deprem bölgesinden ayrılmayacaklarını ve yemek dağıtımı yapmaya devam edeceklerini söyledi. Yaşadıkları zor zamanlardan bahseden Aydemir, şu ifadeleri kullandı: “Dün gece çok büyük bir deprem oldu. Çok korktuk, herkes çığlık çığlığaydı. Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı. Biz gece tahliye edildik. Güvenli bir bölgeye geçmiştik ama şimdi tekrar mutfağa geldik. Haklı olarak ailelerimiz ‘sizin de can güvenliğiniz yok, gelin’ diyorlar. Haklılar…”

“Yemek Dağıtmaya Devam Edeceğiz”

Buradan her gün 70 bin yemek çıkıyor. Sabahtan akşama kadar yemek yapıp, paketleyip, dağıtıyoruz. Biz gidersek bir organizasyon kurulana kadar bu insanlar yemek bulamayacaklar. Biz buraya gönüllü olarak geldik. Deprem olduğu için gidemeyiz. Süremiz dolana kadar ve yeni gönüllüler gelene kadar devam edeceğiz.” Dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler