Ana SayfaÜnlülerEski Survivor Yarışmacısı Mahkemelik Oldu!

İlgili Postlar

Eski Survivor Yarışmacısı Mahkemelik Oldu!

Eski Survivor yarışmacısı mahkemelik oldu! 2017 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında 14 hafta boyunca yer alan Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen, mahkemelik oldu. Ünlü sporcu kiminle karşı karşıya geldi? Karşılıklı tedbir kararlarının alındığı mahkemede neler yaşandı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Survivor Şahika, Elendikten Sonra Ilk Kez Konuştu!

Eski Survivor yarışmacısı mahkemelik oldu!

Eski Survivor yarışmacısı mahkemelik oldu! 2017 yılında Survivor yarışmasına katılarak tüm Türkiye tarafından dünyaca ünlü dalış şampiyona Şahika Ercümen, mahkemelik oldu.

Türkiye’nin sualtındaki başarıları ile tanınan iki sporcusu Şahika Ercümen ve Derya Can Göçen arasında sosyal medya paylaşımları yüzünden çıkan tartışma mahkemede bitti.

İki rekortmen sporcu mahkemelik oldu
İki rekortmen sporcu mahkemelik oldu

Şahika Ercümen Kimdir?

Sualtında kavga

Dünya serbest Dalış Şampiyonu olan iki sporcumuzun karıştığı kavga, Şahika Ercümen’in 26 Ekim 2018’de Salda Gölü’nde 65 metreye dalıp tatlı suda paletsiz değişken ağırlıkla rekor kırması üzerine başladı.

Diğer sporcu Derya Can Göçen’in de aynı yerde 24 Kasım 2018’de 68 metreye dalması ve Ercümen’in rekorunu 3 metre geçmesiyle, Şahika Ercümen Göçen’in Salda’ya dalışının etik olmadığını iddia etti.

Derya Can Göçen’in Salda dalışının etik olmadığını ifade eden Şahika Ercümen, “Resmi başvurusu Kaş’a dalmak içindi. Ancak bizim Salda dalışımız ses getirdi. Kendisi başvurusunu Salda’ya dalmak için değiştirdi. Bu etik değildir.” dedi.

Derya Can Göçen’in yaptığı dalışın ardından sosyal medya hesabından kendisine ağır eleştiriler yönelttiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu ve iki defa birer aylık tedbir aldırdı.

Ercümen’in bu hareketinin ardından Derya Can Göçen’de Ercümen hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu ve 15 günlük tedbir kararı çıkarttırdı.

Yaşanan bu olayların basına yansımasının ardından bir açıklama yapan rekortmen sporcu Şahika Ercümen, şöyle konuştu:

“Çok ciddi hakaretler olduğu için böyle bir karar aldırdım. Benim kendisiyle ne iletişimim, ne irtibatım var” dedi. Derya Can Göçen ise, kararla ilgili konuşmak istemediğini belirterek, “Üzerine yorum yapmak, arkadaşımı da rencide etmek istemiyorum. Ancak keşke rekorumla haber olsaydım.”

İki şampiyonun yaşadığı bu üzücü durumla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu şu açıklamayı yaptı:

“Kamuoyuna ve sosyal medyaya yansıyan bu tür hukuki süreçlerle serbest dalış ve sualtı sporlarımıza gölge düşürülmesini kesinlikle tasvip etmiyoruz.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler