Ana SayfaDedikoduEski Aşkı Nihat Doğan, Seda Sayan'ın Tüm Sırlarını Ortaya Döktü!

İlgili Postlar

Eski Aşkı Nihat Doğan, Seda Sayan’ın Tüm Sırlarını Ortaya Döktü!

Eski Aşkı Nihat Doğan, Seda Sayan’ın Tüm Sırlarını Ortaya Döktü!

Seda Sayan ile bir dönem yaşadığı aşkla gündeme gelen Nihat Doğan, yıllar sonra eski aşkının yaptığı programa katıldı.Tüm sırların döküldüğü canlı yayında Nihat Doğan Seda Sayan için ilişki yaşadıkları dönemde onu konuşturmadığını söyleyince Seda Sayan kıpkırmızı oldu.

“Rezil Ettin Beni”

Geçtiğimiz yıllarda yaşadıkları aşk ile herkesin ağzında olan Seda Sayan ve Nihat Doğan’ın ayrılma nedeni; bir program için Sayan’ın saçlarını hazırlayan 18 yaşındaki kuaförü, sanatçıya jest olsun diye çevresini güllerle donattı. Bunu gören ve çok kıskanan Nihat Doğan, sinirlerine hakim olamadı ve kuaförü yumruklamaya başladı. Seda Sayan bu manzara karşısında şoka girdi ve ikili olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.

Bu ayrılığın ardından Seda Sayan ve Nihat Doğan yıllar sonra Seda Sayan’ın programına konuk olacağı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.Canlı yayında sevgili oldukları dönemde Seda Sayan’ın kendisini hiç konuşturmadığını söyleyen Nihat Doğan, Kadırgalı’yı taklit etti. Seda Sayan, “Rezil etti beni” deyip gülme krizine girdi.

 

Eski Aşkı Nihat Doğan, Seda Sayan'ın Tüm Sırlarını Ortaya Döktü!
Eski Aşkı Nihat Doğan, Seda Sayan’ın Tüm Sırlarını Ortaya Döktü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler