Ana SayfaDedikoduEşini aldatan Murat Başoğlu açıklama yaptı: Her erkeğin başına gelebilir

İlgili Postlar

Eşini aldatan Murat Başoğlu açıklama yaptı: Her erkeğin başına gelebilir

Eşini aldatması ile son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü sunucu Murat Başoğlu, aldatma konusu ile ilgili ilk kez konuştu. Başoğlu, olayla ilgili kendini savunurken “Her erkeğin başına gelebilir, yapılan yorumlar çok acımasızca.” dedi. Detaylar haberimizde…

Huysuz Virjin ile yaptığı programlardan hafızalarımıza kaznınan ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz hafta teknesinde bir kadınla çok samimi şekilde görüntülenmişti. 14 yıllık evli olan Başoğlu, spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edilen kadınla yaşadıkları hakkında açıklama yaptı.

Habertürk’e röportaj veren Murat Başoğlu, “Ben bir şey yaptım, hatasını çekiyorum. Bedelini de ödeyeceğim. Ne kadar özür dilesem de affı yok. Anlık bir şeydi, olabilir. Her erkeğin başına gelebilir. Hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur. Ancak yorumlar çok can acıtıcı. Midemin ağrısından duramıyorum, kesin kanser oldum. Öyle üzülüyorum ki.” dedi.

Birlikte görüntülendiği kişinin sevgilisi olmadığını, hatta onu hiç tanımadığını ifade eden Murat Başoğlu, “Yakalandığım kişinin yeğenim veya spor hocam olduğu söyleniyor ama yabancı bir kadındı. Maalesef iğrençlik had safhada. Yarım saat önce tanımıyordum, keşke tanışmasaydım! Yarım saat sonra da bıraktım. Kötü bir kaçamak oldu. Benim sevgilim varmış, nereden sevgilim oluyor benim? Benim ne zaman sevgililik durumumu gördünüz? Arkadaşla bir beach partide tanışmıştım. Benim 14 yaşında bir oğlum, karım ve saygınlığım var.” diye konuştu.

Yaşadığı olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten ünlü sunucu, “Kız 2 günlüğüne Bodrum’a geldi, dün de gitti. Adı Olga’ydı, soyadını hiç bilmiyorum. ‘Senin teknen varmış, gel çıkalım’ dedi, gittik o kadar. Ama inanın yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Pişmanım. Babam öldüğünde bile bu kadar üzülmedim. Eşim dostum arayıp beni teselli ediyor. Karıma yaptığıma mı üzüleyim yoksa insanların gözünde düştüğüm duruma mı üzüleyim bilemiyorum. Yarım saatlik bir saçmalık, sevgilim olsa arkasında dururum. Plansız, programsız, saçma bir şeydi.” dedi.

Sözlerine devam eden Başoğlu, “Yaptık bir eşeklik, cezasını çekeceğim. Yazılı olarak açıklama da yapacağım. Hande şu an sadece olayın dinmesini bekliyor. Herhalde beni boşayacaktır. Ben delikanlı adamım, yaptığımın arkasında dururum. Saçma sapan bir şey yaptım. Keşke yapmasaydım ya da yaptıysam yakalanmasaydım. Bin pişman oldum. Magazincilerin beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum! Sabah televizyonda yorum yapan biri “Onun gittiği spor salonuna gitmeyin, hepinizi…” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler