Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler İle Dila Tarkan Ayrıldı

İlgili Postlar

Eser Yenenler İle Dila Tarkan Ayrıldı

 

Eser Yenenler ile Dila Tarkan ayrıldı. Bir süredir Dila Tarkan ile birlikte olan oyuncu Eser Yenenler’den üzücü bir haber  geldi. Dila Tarkan ile  5-6 aydır mutlu bir  birlikteği olduğu bilinen Eser Yenenler’in saygı ve sevgi içerisinde birbirlerini kırmadan ayrıldıkları öğrenildi.

BİR ARA TAKILDIK  AMA OLMADI

Eser Yenenler İle Dila Tarkan Ayrıldı

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ve Nurdan Beşen ile katıldığı Yılmaz Erdoğan’ın Münakaşa isimli gösterisine Eser Yenenler tek başına katıldı. Çiftlerin arasında tek başına katılımı ile dikkat çeken Yenenler gösteri sonrasınra kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Kendisine sevgilisi olarak görülen Dila Tarkan ile ilişkileri sorulan Eser Yenenler bu durum için “Bir ara takıldık ama olmadı. Şu anda hayatımda kimse yok”  cevabını verdi.

 

ÇOK DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE AYRILDIK

Eser Yenenler İle Dila Tarkan Ayrıldı
Yakın zamanda TV8 ekranlarına konuşan Eser Yenenler “Biraz yeni ama Dila ile maalesef ayrıldık. Maalesef diyorum çünkü çok güzel bir ilişkiydi. Ama bazen işte anlaşmazlıklar oluyor. Mutlu, güzel, saygı ve sevgi içinde birbirimizi kırmadan güzel bir ilişki yaşadık. Çok düzgün bir şekilde de ayrıldık. Ayrılmak kolay bir şey değil. Biz 5-6 aydır beraberdik. Çok yoğun bir şekilde berabersin, sonra da anlaşmak için uğraşıyorsun ama iki farklı insan iki farklı dünya. O bazen birleşiyor, bazen birleşmiyor” dedi. Üç adamın Eser Yenenler’i gönlünü kime kaptıracağı bugünlerde takipçilerinin merak konusu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler