Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 25. Bölüm İlk Fragman!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 25. Bölüm İlk Fragman!

Erkenci Kuş 24.son bölümde; Mahalle sakinleri tarafından Sanem-Leyla hakkında ortaya atılan dedikodular çığ gibi büyümeye başlarken, ailesi bu söylemlere şiddetle karşı çıktı. Erkenci Kuş son bölümde; Aylin’in hamlesi sonucu Can ve Sanem’in ilişkisinden herkesin haberi oldu. İşte, Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı geldi.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Laps diye sevgiliyiz açıklaması yaptı!

Erkenci Kuş dizisinin 24. yeni bölümü 15 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Can ve Sanem’in aşk oyununda yeni gelişmeler yaşandı. Can ve Sanem’in yakınlıkları basına sızdırıldı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başarılı performanslarıyla 24. bölümde izleyiciler ekran başından kalkamadı. 25. yeni bölümden ilk görüntüler de yayınlandı.

Erkenci Kuş dizisinin 22 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek 25. yeni bölümünden ilk görüntülerde Can’ın sevgili olduklarını söylemesine Sanem’in karşı çıkışları dikkat çekiyor. Can’ın odasındaki romantik anlarda ise Sanem’in ofis çalışanlarının odayı gözetlemesinden rahatsız olduğu ortaya çıkıyor. Can, iş yerinde Sanem’i artık aynı odada kalmaya davet ediyor. Sanem ise bu arada bir sakarlık yapıyor.

Erkenci Kuş 25. bölüme dair tüm detayları videodan izleyebilirsiniz;

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 25.bölüm fragmanı yayınlandı.Erkenci Kuş 24. Bölümünde yaşanan başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Peki 24. bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar:

Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur.
Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir. Fakat Can buna asla izin vermez ve Sanem’in ondan beklemediği bir ciddiyetle ilişkisine sahip çıkar. Aylin’in Sanem ve Can’ın aralarını bozmak için hazırladığı bu plan, onların ilişkilerine nasıl etki edecektir?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut’un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 25.bölümüyle 22 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler