Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya'dan Muhabire Ayar Veren Sözler

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan Muhabire Ayar Veren Sözler

Gece yarısı Erkan Petekkaya’nın sosyal medya hesabından küfürlü mesaj yayınlandı.

Mesaj yayınlandıktan sonra hesap kapandı .Erkan Petekkaya geçen perşembe akşamı Etiler’de bir mekandan elinde dosyayla çıkarken kameralara takılmış, yeni bir projeye mi hazırlandığını soran muhabire ise çıkışmıştı. Erkan Petekkaya’nın önce sinirlenip tepki gösterdiği genç muhabire daha sonra sarılarak verdiği “Sen de bir starla nasıl konuşman gerektiğini öğreneceksin” şeklindeki nasihat ise dizilerde canlandırdığı sahnelerini aratmamıştı.

STAR İLE NASIL KONUŞULUR ÖĞREN

Sosyal medyayı düzgün kullanan ünlüler ile kullanmayan ünlüler hep sosyal medya da konuşulur ve tartışılır..Ünlü oyuncu geçen pazar gündüz saatlerinde ise eşi Didem hanımla Beykoz’da sahibi olduğu et restoranında baş başa yemek yerken fotoğrafını yayınladı.

Keyifli olduğu görülen Erkan Petekkaya, gece yarısı yaptığı paylaşımla ise takipçilerini şoke etti. Ünlü oyuncu instagram sayfasında siyah fonun altına yazdığı “Boynumdaki hüzünü, içimdeki acıyı, anlayamadığım hıyaneti ben hiç kendimde görmedim. peki ben ne yapayım?” cümleleriyle başlayan ve ağır küfürlü sözlerle devam edip yine “Ben ne yapayım?” sözleriyle biten paylaşımıyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler