Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya' nın Dizisi Hakkında Flaş Karar

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’ nın Dizisi Hakkında Flaş Karar

Erkan Petekkaya Dizisi Hakkında Flaş Karar

18 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer aldığı Kayıtdışı dizisi dün akşam ilk bölümüyle seyirciyle olan randevusuna çıktı. Reytinglerde kaçıncı olduğu merak konusu oldu?

18 Eylül tarihinde; Total’de Star TV’de ekrana gelen “Söz” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada atv’de yayınlanan “Kırgın Çiçekler” dizisi, 3. sırada ise “Söz”ün özeti yer aldı. Erkan Petekkaya’nın yeni dizisi “Kayıtdışı” ise dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Total kategorisine 6. sıradan giriş yaptı.

Erkan Petekkaya’ nın FOX için çekilen yeni dizisi “Kayıtdışı” pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Ancak yüksek bütçeli dizinin reyting karnesi, ne yapımcıyı, ne de kanalı memnun etmemiş, dizinin genel yapısı da seyircinin yüksek beklentisini karşılayamamıştı.

Bu tablonun ardından dizinin senaristleri Şahin Altuğ ve Caner Güler’le yolların ayrıldığı iddiası gündeme geldi. Dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılan bu iddiayı sorduğumuz senarist Şahin Altuğ, “İlk bölüm sonrası böyle bir beklenti doğmuş olabilir; ama biz işimizin başındayız” dedi. Yapım şirketi yetkilisi de “İnandığımız bir senaryo ekibiyle çalışıyor ve yolumuza devam ediyoruz. Bir değişim söz konusu değil” açıklamasını yaptı. Diziyle ilgili konuşulan bir diğer iddia da ekibe senarist takviyesi yapıldığı yönünde…

Öte yandan Erkan Petekkaya’ ya başrolde Songül Öden ve Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği dizinin kalabalık ve güçlü kadrosuna Yeşilçam’ ın usta ismi Ahmet Mekin de katıldı. İstanbul dışında yaşayan Mekin, dizinin bazı bölümlerinde ortaya çıkıp olayların çözümüne yardımcı olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler