Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya Milyonluk İmzayı Attı!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Milyonluk İmzayı Attı!

Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olan Erkan Petekkaya uluslararası bir anlaşma imzaladı. Son olarak Paramparça adlı dizi ile ekranlara gelen Erkan Petekkaya oynadığı dizilerde iyi bir performans sunarak pek çok kişi tarafından beğeniliyor.

Özellikle geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ve  Cem Yılmaz hayranları tarafından eleştirilere hedef haline gelen Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde çok önemli bir projeye imza attı. Red Arrow ve Amerikalı yapım şirketi ‘Karga Seven Pictures gibi önemli markaların da aralarında bulunduğu bir anlaşmaya toplu bir şekilde imzalar atılırken Erkan Petekkaya’nın bu sözleşme ile birlikte yılda 10 milyon TL gibi yüksek ücretler alabileceği belirtildi.

Dünyaca Ünlü İsimler Arasına Girdi!

Öyle ki menajerlik firması dünya genelinde pek çok ünlü isim ile çalışıyor. Petekkaya ile de anlaşma sağlayan firma bundan sonraki süreç içerisinde Erkan Petekkaya’nın pek çok farklı projede yer alması sağlanacak. Özellikle yabancı projeler de rol olacak Petekkaya nisan ayı itibariyle yurt dışına çıkacak ve öncelikli olarak dil eğitimi alacak. Ardından ortama ulaşabilmesi adına ünlü oyuncunun iki ay boyunca Los Angeles’ta yaşayacağı belirtildi. Tüm bu süreçlerin ardından ise başlayacak yeni dizi projesinin çekimleri için Erkan Petekkaya kamera karşısına geçecek.

Yurt dışında çekilecek dizinin Türkiye’de satılması konusunda anlaşmaların yapıldığı ve bu bakımdan Erkan Petekkaya yanında yer alacağı dizinin önümüzdeki sezonlarda Türk televizyonlarında da yayınlanacağı belirtildi. Anlaşma hem iş şartlarını hem de Erkan Petekkaya’nın iş güvencesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler