Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya 'dan Özür Geldi!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya ‘dan Özür Geldi!

Geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmiş bunun üzerine Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı’ya “Senin programında olmaktan utanıyorum” demişti pişman olup özür diledi. Detaylar haberimizin devamında….

Erkan Petekkaya kimdir?

Geri Adım Attı

Kırmızı Oda dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, geçtiğimiz gün TV8’de yayınlanan müzik töreninde cinsel organını gösterdiği gerekçe dava açılan Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı;”Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” demişti.

Erkan Petekkaya yaptığı paylaşımı tepki aldığı için kaldırarak yeni bir paylaşım yayınladı. Oyuncu “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Erkan Petekkaya 40’ta Jülide Ateş’e İçini Döktü

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği, Jülide Ateş’in sunduğu 40 Programı’nda format gereği Erkan Petekkaya’ya 40 soru yöneltildi. Petekkaya soruları kendisine ayrılan 2 dakika süre içinde yanıtladı. Röportajdan satır başları;

Çok büyük sevgiyle büyüdüm. Babam bana 1 kere vurdu hayatımda. 8 yaşında ilkokul 2’de üst üste 11 gün okuldan kaçmıştım. O zaman bir kere vurdu. ‘Asla böyle bir şey yapmayacaksın, gitmek istemiyorsan bana söyleyeceksin’ dedi. O günden sonra bir daha okul kırmadım. Çok büyük sevgiyle büyüdüm. Bana değer veriyorlardı, düşüncelerime değer verdiler, saygıyla büyüdüm. 

“Yeşim’in eli çok maşalıydı. Çok güzeldi, mahallenin parmakla gösterilen kızıydı, bütün delikanlılar onun peşindeydi.

“Siyasal bilgiler okuyup büyükelçi olmak istiyordum. Otobüs durağına gittim hayatım değişti!”

“Sabah şekeri olduğum için pişman değilim, çok gülüyorum. O dönemde kimin eski videolarına bakarsanız çok komik. “

“Aile içi şiddet için Cem Yılmaz söylemişti: “Eğitim şart demişti” şiddet geçmiş yıllara göre çok fazla arttı. Özgüvenli çocuklar yetiştirilmesi gerekli, aile içi eğitim gerekiyor. Kadına şiddet kadını ve erkeği eğiterek önlenir!”

“14-15 yaşlarında bebeklerle oynaması gereken çocuk evlendirilir mi? Rezillik! Şefaaat ya Resulallah! “

“Sette çay getiren arkadaşımız bile yapımcı kadar değerlidir”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler