Ana SayfaÜnlülerErkan Özerman Yaşamını Yitirdi!

İlgili Postlar

Erkan Özerman Yaşamını Yitirdi!

Best Model Of Turkey’in Kurucu Başkanı olan ünlü menajer ve organizatör Erkan Özerman bir süredir savaş verdiği kansere yenik düştü. Uzun bir süredir tedavi gören Erkan Özerman yaşamını yitirdi! Acı haber sevenlerinin yüreklerini dağladı…

Pankreas Kanserine Yakalandı

Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Erkan Özerman 2022 senesinde katıldığı bir programda “Artık hayatımın sonlarını yaşıyorum” diyerek pankreas kanserinin yeniden nüksettiğini  çıklamıştı. 84 yaşındaki ünlü isim hastalığının tesadüf eseri MR çekiminde ortaya çıktığını açıklamıştı. Sözlerine doktorundan sadece çalışmayı istediğini belirterek devam eden Özerman yaşından dolayı ameliyat olamayacağını belirtmiş ve son demlerine kadar mesleğine bağlı olacağını da bu sözleriyle aktarmıştı.

Kanser Yakasını Bırakmadı

Uzun süren tedavi sürecinin ardından sevenleri Özerman’dan iyi bir haber beklese de süreç ne yazık ki daha da kötüye gitti. Tedavi süreci devam ederken Özerman’ın doktorundan gelen açıklama herkesi korkuttu. Kanserin metastas yaparak karaciğere yayıldığını açıklayan Ongolog Doktor Süalp Tansan tedavinin başlatıldığını açıklamıştı.

Yarışmayı Ertelemedi

Kanserle mücadelesi devam ederken bir yandan 35. Best Model of The World Yarışması için hazırlıklara devam eden Özerman yarışmanın ertelenmeyeceğini ve 16 Aralık 2022 senesinde aynı şekilde düzenleneceğini açıklamıştı.

Erkan Özerman Yaşamını Yitirdi!

Uzun yıllardır verdiği mücadele sonucu bünyesi artık bu savaşa daha fazla dayanamayan Erkan Özerman bugün öğlen saatlerinde tedavi gördüğü hastenede yaşamını yitirdi. Ünlü isimden gelen acı haber Türkiye’yi yasa boğdu.

Ünlü Prodüktör Erkan Özerman ‘dan Üzücü Haber!…

“Gömülmek İstemiyorum”

Birkaç sene önce verdiği bir röportaj sırasında öldükten sonra yakılmak istediğini söyleyen Özerman şu ifadelere yer vermişti;

“Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla ‘MR çekelim’ deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor.”

Özerman için nasıl bir cenaze töreni düzenleneceği ya da vasiyetine uyulup uyulmayacağı hakkında şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Sanat Dünyası Yasa Boğuldu

Özerman’ın acı haberinin ardından Ege, Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu gibi pek çok isim sosyal medya hesaplarından Özerman’ın ölümüyle duydukları acıyı paylaşarak sevenlerine başsağlığı diledi.

Erkan Özerman Kimdir?

Kaynak Görsel: Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler