Ana SayfaÜnlülerErkan Kolçak Köstendil ile Evlenen Cansu Tosun'un Bikinili Bayram Pozu!

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil ile Evlenen Cansu Tosun’un Bikinili Bayram Pozu!

İki hafta önce Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile muhteşem bir düğünle dünya evine giren Cansu Tosun, oyuncu arkadaşlarıyla çektirdiği bikinili pozla adeta bayramı kutladı. Detaylar Haberimizde..

Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun evleniyor! Kına gecesinden özel görüntüler…

Çiçeği Burnunda Gelinin Bikinili Bayram Mesajı!..

13 gün önce Oyuncu Erkan Kolçak Köstendi ile dünya evine giren çiçeği burnunda Oyuncu Cansu Tosun, kendisi gibi oyuncu arkadaşlarıyla birlikte renkli bir poz paylaştı. Yakın arkadaşları Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu, Elifcan Ongurlar ve Begüm Akkaya ile bikinili fotoğrafını paylaşan Cansu Tosun, hayranlarının Kurban Bayramı’nı kutlamayıda ihmal etmedi.

“Sevelim, gülelim, değer kıymet bilelim…”

Kendi Instagram hesabından bikinili fotoğrafını takipçileri için  paylaşan Taze Gelin Cansu Tosun, bayramla ilgili “İyi dostluklar, temiz hesaplarla kurulurmuş… İyi ki. Sevelim, gülelim, değer kıymet bilelim… Şükür edelim ki her günümüz Bayram olsun” mesajını verdi.

Yogalı Muhteşem Düğün!

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, “En mutlu günümüz festival gibi olsun” fikrinden yola çıkarak en mutlu günlerini bir festivale havasında geçirdi. Cansu Tosun’un 10 Ağustos’ta gerçekleşen kına gecesine katılan misafirler, Cumartesi sabahına yoga dersi ile başlayıp tüm günü festival havasında geçirdi.

Ünlü çiftin düğün törenine Gökçe Bahadır, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Leyla Lydia Tuğutlu, Şebnem Bozoklu Hassanisoughi, Elifcan Ongurlar gibi ünlü isimler de davetliydi. Cansu Tosun’un şahitliğini oyuncu arkadaşı Leyla Lydia Tuğutlu üstlenirken Erkan Kolçak Köstendil’in şahitliğini ise kendisi gibi oyuncu olan kuzeni Bülent Şakrak üstlendi.

Cansu Tosun Kimdir ?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler