Ana SayfaDedikoduErdoğan, Ece Erken'e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan'ı?

İlgili Postlar

Erdoğan, Ece Erken’e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan’ı?

Erdoğan, Ece Erken’e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan’ı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim resepsiyonun da bu sene evlenme sözü aldığı Alişan’ı köşeye çekti. Eda Erol ile beklenmedik bir ayrılık gerçekleştiren Alişan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bu konuyu konuştu. Evlenme sözünü tutamayan Alişan yerine Ece Erken’e yüklendi. Erdoğan, Ece’ye “Niye evlendirmedin bu çocuğu” dedi.

Alişan: “Malum Konuyla İlgili Konuştuk”

Eda Erol ile evlenme arifesinde yollarını ayıran Alişan’ın nikahına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacaktı fakat Alişan sözünü tutamayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan tabi ki nedenini sordu. Resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan Ece Erken’e “Neden evlendiremedin bu çocuğu?” diye sorunca Alişan da içini döktü. Alişan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a içini döktüğünü şu sözlerle ima etti: “Her yıl biraz daha kalabalıklaşan 29 Ekim resepsiyonu; milletin evinde, yine coşkuyla kutlandı. Sanat, spor ve iş dünyasından kimi ararsanız oradaydı. Ve tabii ki en büyük misafirler, 15 Temmuz gazileri ve aileleriydi. Sayın Cumhurbaskanımız’la özel birtakım şeyler de konuştuk tabii ki malum konularla ilgili ama aramızda…”

Esra Erol ve Ali Özbir Katılmadı

Bilindiği üzere Esra Erol’un kız kardeşiyle nişanlı olan ve yollarını ayıran Alişan’ın katıldığı törene çift katılmadı. Resepsiyona ünlüler akın etti. Ancak dikkat çeken bir şey vardı. Diğer resepsiyonlara katılan Esra Erol ve Ali Özbir çifti bu resepsiyonda yoktu. Bu da akıllara ‘Alişan yüzünden mi gelmediler?’ sorusunu getirdi.

Erdoğan, Ece Erken'e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan'ı?
Erdoğan, Ece Erken’e Sordu: Niye Evlendiremedin Bu Alişan’ı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler