Ana SayfaDedikoduErdem Baş Baba Oldu

İlgili Postlar

Erdem Baş Baba Oldu

Ekranların sevilen isimlerinden Erdem Baş bir süre önce baba olacağı sevincini sosyal medyadan duyurmuştu. 44 yaşında kızını kucağına almak için büyük bir sabırsızlıkla bekleyen Erdem Baş baba oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. İşte detaylar;

2016 Senesinde Dünyaevine Girdiler

“Ayrılsak da Beraberiz” isimli dizide canlandırdığı “Mc Erdem” karakteriyle tanınan Erdem Baş ile kendisi gibi oyuncu olan Selvet Su Deniz, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu.

Çift, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikahın ardından dostları için Rumeli Yıldız Hisar Tesisleri’nde eğlence düzenlemişti. Eğlenceye Sarp Apak,​ Necmi Yapıcı,​ Mete Horozoğlu, Hasibe Eren​ gibi ünlü oyuncular da katılmıştı.

Doğum Sevinci

Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Kızları Vera’yı kucaklarına alan ikili, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Erdem Baş Baba Oldu

44 yaşındaki Baş, müjdeyi Instagram’dan duyurdu. Vera’yı kucağına ilk aldığı anı paylaşan oyuncu, duygularını, “İlk karşılaşmamız.. Nazım’ın Vera’sı değil, artık Erdem’in Vera’sı anılsın… Canım kızım… Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için.. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum…” sözleriyle belirtti.

Çifte takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajları yağdı. Ünlü dostaları da çifti hastanede yalnız bırakmadı. Selvet Su Deniz’e ailesi ve dostları tarafından çokça tebrik çiçceği yollandı. Bizde mutlu çifti tebrik ediyor Vera’ya sağlıklı bir ömür diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler