Ana SayfaÜnlülerEngincan gecelerde yine şortla görüntülendi!

İlgili Postlar

Engincan gecelerde yine şortla görüntülendi!

Ünlü şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural’ ın oğulları Engincan Ural, giyim konusunda çok konuşulan ünlü çocuklarından biri arasında. Hakkında Moda İkonu denilen Engincan Ural, bazı kesim tarafından ise çok fazla eleştirilere maruz kalıyor. Bakalım bu kez gecelerde nasıl görüntülenmiş. Detaylar haberimizde…

Engincan’ın Komşuları Annesi Sibel Can’ı Aradı

Engincan Ural’a neler oluyor?

Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden biri olan Engincan Ural, Miami’de eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a kesin dönüş yaptı. İstanbul, Miami ve Londra arası mekik dokuyan Engincan Ural, gece hayatı ile sosyal medyada konuşulan isimler arasında yer alıyor. Son dönemlerde ise eskisi gibi modayı takip edemediği, ve giydiğini yakıştıramadığı konusunda, eleştirilere maruz kalıyor.

Sibel Can Kimdir?

Engincan Ural gecelerde şortlu yakalandı!

Şarkıcı Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural, önceki gece Asmalımescit’te bulunan Soho House adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Giyim tarzıyla sürekli dikkatleri üzerine çeken Engincan Ural, bu kez de şort ve üzeri tişört ile mekandan çıkarken görüntülendi. Engincan Ural’ı görenlerin, gece kulübünden değil, sanki halı saha maçından çıkmış gibi dedikleri söyleniyor. Görenler tarafından beğenilmeyen tarzı ile, yine tüm dikkatleri üzerine çeken Engincan Ural, bakalım ne tepki verecek?

Hakan Ural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler