Ana SayfaÜnlülerEngin Hepileri baba oldu! Cinsiyeti ne? İsmi ne oldu? İşte bebeğin ilk...

İlgili Postlar

Engin Hepileri baba oldu! Cinsiyeti ne? İsmi ne oldu? İşte bebeğin ilk fotoğrafı…

Engin Hepileri baba oldu! Yakışıklı oyuncu Engin Hepileri’nin eşi Beyza Şekerci, bebeğini dünyaya getirdi. Anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, bebeklerine ne isim verdi? Engin Hepileri baba oldu. Bebeğin cinsiyeti ne? İşte Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinin bebeğin ilk fotoğrafı…

Beyaz Şekerci’nin karnı burnunda! Bebeğin ismi ne olacak?

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci’nin bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne oldu?

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çiftin bebeği, 5 Ekim Cuma günü sabah saat 08.44’te dünyaya geldi. Cinsiyeti erkek olan bebek, 3 kilo 200 gram ağırlığında ve son derece sağlıklı. Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, oğullarına ‘Can’ ismini verdi.

Engin Hepileri kimdir?

İşte Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinin bebeğinin ilk fotoğrafı

Engin Hepileri baba oldu
Engin Hepileri baba oldu

Beyza Şekerci kimdir?

Geçtiğimiz aylarda bebek müjdeleri ile ilgili konuşan güzel oyuncu Beyza Şekerci “Şu an en büyük projemiz bebeğimiz. Her şey çok yolunda gidiyor. Heyecanlıyız. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı bekliyoruz.” şeklinde, Engin Hepileri ise; “Beyza çok güçlü bir kadın. Canı bir şey istese de ben de gitsem eşime bir şey alsam diye bekliyorum ama o çok anlayışlı.” diye konuşmuşlardı.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, birlikte rol aldıkları ‘İntikam’ isimli dizinin setin tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, 2015 yılında dünya evine girdi.

Engin Hepileri baba oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler