Ana SayfaDedikoduEngin Akyürek ve Pınar Deniz Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Engin Akyürek ve Pınar Deniz Aşk Mı Yaşıyor?

Engin Akyürek ve Pınar Deniz aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu Engin Akyürek’in yeni bir aşka yelken açtığı iddiası sosyal medyayı çalkalamaya devam ediyor. Ancak taraflardan ne bir görüntü ne de bir açıklama var. İşte detaylar;

Engin Akyürek’ten Samimi Açıklamalar

Engin Akyürek uzun bir aradan sonra verdiği röportajındaki “Oyunculuk yapmazsan ölür müsün…” sorunu şu şekilde yanıtladı;

“Oyunculuk hep yapmak istediğim iş. Beni çok heyecanlandırıyor. Ama hiçbir şey ölmeye değmez! Yazmak da hep olacak hayatımda. Bunu da biliyorum. Kağıt yoksa kafama yazarım…”

Engin Akyürek’ten Samimi Açıklamalar

Bir Dönem Tuvana Türkay’la Sevgiliymiş

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, kariyerinin başından beri özel hayatından çok işiyle gündeme gelen bir isim oldu. Yaşadığı aşkların magazin sayfalarını süslediği dönemler de oldu. Ancak “Kara Para Aşk” dizisindeki rol arkadaşlarından Tuvana Türkay’la yaşadığı aşk hariç hiçbirini doğrulamadı.

Engin Akyürek ve Pınar Deniz Aşk Mı Yaşıyor?

Son olarak, adı “Sefirin Kızı” dizisindeki rol arkadaşı Tülin Yazkan’la aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek, bu konuda da hiçbir açıklama yapmadı. Belki de bu aşk hiç olmadı ya da çoktan bitti. Çünkü Engin Akyürek’le ilgili dünden beri sosyal medyayı sarsan bir aşk iddiası daha var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler