Ana SayfaÜnlülerEnes Batur Altın Kelebeksiz Kaldı! Peki Bu Olaya Yorumu Ne Oldu?

İlgili Postlar

Enes Batur Altın Kelebeksiz Kaldı! Peki Bu Olaya Yorumu Ne Oldu?

Altın Kelebek Ödülü Geri Alınan Enes Batur, Konuyla Alakalı Açıklama Yaptı

44. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En İyi Youtuber” kategorisinde ödül alan Enes Batur’un rüyası çabuk bitti. Paylaştığı videolarda ‘çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler’ bulunduğu gerekçesiyle geri alındı. Enes Batur bu olayla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Ödülünün Alınmasıyla Alakalı İlk Açıklamasını Yaptı

Habertürk TV’de ‘Burası Haftasonu’ programına konut olan Enes Batur, “En İyi YouTuber” ödülünün geri alınmasıyla alakalı ilk açıklamasını yaptı. İnternette fenomen olan Enes Batur’un hatırı sayılır bir takipçisi var. Çektiği videolarla başarıyı yakalayan Enes Batur’un sevenleri kendisine Altın Kelebek ödülünü kazandırdılar.

Fakat ödülü olan Enes Batur’un ödülü geri alındı. Geri alınmasının gerekçesi ise,Enes Batur’un YouTube’da yayınladığı bir videoda ‘çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler’ bulunduğu gerekçesiydi. Konuyla alakalı ilk önce sessiz kalan Enes Batur, daha sonra katıldığı bir televizyon programında olayla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Enes Batur’un Açıklaması: 

“Canları sağ olsun, bana bu ödülü oylarıyla destek veren ve her gün beni izleyip seven ailem kazandırmıştı. ‘Bu ödül benim’ demedim hiçbir zaman o yüzden de sadece benim elimden almış olmadılar ama bu bizim için her zaman zafer olarak kalacak ama yapacak da birşey yok. Ne fark eder ki? Ben her zaman ben olmaya devam edeceğim.Beni bir ödül verdikleri için yüceltmiş olabilirler ama beni yücelten aslında her gün bana destek veren ve o güzel mesajlarıyla yanımda olan ailem. Onlar üzüldü tabi, ben de onlar için üzülüyorum ama ne fark eder ki? Ben ödül aldığım için sizin karşınızda bir şeyler yapmıyorum ki.

Çok yanlış bir algı yaratmaya çalışıyorlar, neden olduğunu bilmiyorum. Fazla da birşey söylemek istemiyorum uzatmak için, burada kapansın. Ben öyle bir şey yapmadım, geçmişteki videolarımda birazcık ağır konuşuyordum 1 veya 1,5 sene önceki videolarımda. İnternette o kadar fazla kötü şey var ki şu anda hala kötü içerikli videolar çeken veya bulunduran birçok kanal var. Ama ben 1,5 senedir buna dikkat ediyorum ve her zaman iyi örnek olmaya çalışıyorum, asla kötü şeylere teşvik etmemeye çalışıyorum.” açıklamasında bulundu.

Enes Batur Altın Kelebeksiz Kaldı! Peki Bu Olaya Yorumu Ne Oldu?
Enes Batur Altın Kelebeksiz Kaldı! Peki Bu Olaya Yorumu Ne Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler