Ana SayfaYaşamEn Psikopat ve En Masum Burç Hangisi?

İlgili Postlar

En Psikopat ve En Masum Burç Hangisi?

FBI veri tabanı üzerinden suçluların doğum tarihlerine bakılarak yapılan analizler sonucu burçların suç işlemi eylemlerinin belirlendiği bir iddia ortaya atıldı.İşte kesinleşmemiş o verilere göre en tehlikeli ve en masum burç aramalarının cevapları bulunmuş oluyor:

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

En Tehlikeli Koç

İnsanları inatçılıkları ve ani parlamalarıyla ünlüdür.Öfkelerini oldukça hızlı bir şekilde kaybedebilir.Ancak öfkeleri uzun sürmez çılgınca agresif olabilme rağmen genellikle öldürme türü değildirler.

En Tehlikeli  Boğa

Sabırlı, sabit fikirli ve oldukça inatçıdır.Öfkeleri, hırslı yapıları, güçlü karakterleriyle bilinen boğa burcu listenin üst sıralarında yanlız onları kızdırdığınız da kendilerini nasıl koruyacaklarını bilirler ve cehennem kadar agresif olabilirler.

En Tehlikesiz İkizler

İkizler burcu istatisklere göre en tehlikesiz burç olarak listeye geçmiş durumda.Değişten tavırlarından dolayı listede en üst sırayda  yer bulması gerekirken  en az zararlı burç olarak kayıtlara geçmesi inişli çıkışlı ruh halleriyle bilinen bu burç aslında en masum olanı.

 

En Çok Psikopat Yengeç

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak listenin ilkini oluşturuyor.Ani parlama yapılarıyla yengeç burcu en çok cinayet işleyen birinci burç oldu. Ayrıca  bu burcun işediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylere kaynaklandığı görülüyor.

En Zararsız Aslan

Çoğu zaman ortamda ilgiyi üzerine toplamak isteyen hırslı burç olarak bilinen  aslan en zararsız olarak belirlendi. Aslan  olan cinayet işleyen kişiler cinayetlerini ilgi çekme amaçlı işlediklerini dile getirmişler.

 

En Zararsız  Başak

Titiz ve muhtazam burç olan başaklar en psikopat 8. burç olarak konumundalar yaptıkların işi en ince ayrıntısına kadar düşünen ve titiz hareket eden bu burcun kanıtları yok etme ve yakalanmama konusunda başarılı olduğu düşünülüyor.Ayrıca başak burclarını cinayetten çok dolandırıcılık konusunda sabıkaları bulunuyor.

 

Zorunlu Kalırsa Tehlikeli  Terazi

Terazi zorunlu kaldığı zaman tehlikelidir.Adaletli,sabırlı,kibar hatta sanatçı yapısıyla bilinen terazi 9. sırada terazi burçlarını işleyen cinayaetleri analizlere göre keyiften değil adaleti sağlamak amacıyla yaptıkları biliniyor.

 

En Tehlikeli Akrep

Gizemli yapılarıyla ve korkusuzluklarıyla bilinen akrep burcu en tehlikeli 2. Burç yapıyor.Kendine yapıların kötülüğü asla unutmayan ve merhametsizliğe misliyle karşılık vermesiyle bilinen suçların korkutucu yanı ise işledikleri cinayetlerin çoğu kurban için acı verici sadistce acı veren yöntemlerle gerçekleştirmesi.

 

En Tehlikeli Yay

Dünya üzerinde en az bulunan burç olmasına rağmen içinde bu denli suç bulundurması tehlikeli kılıyor.Listede ilk sırada olmamasının cinayetlerinin çoğunu kendisinin değil emrindeki diğer kişileri işletmiş olması

 

 

 

 

 

Listenin Tam Ortasında  Oğlak

Bu burç sayısal olarak ortalama civarda katil bir psikopat barındırsada Listenin tam oratsında yer alıyor.İçinde bulunan katiller gelmiş geçmiş diğer katiller arasında en az cinayeti işleyenler arasında yer alıyor

 

En Masum Kova

Kurallı, yenilikçi ve prensipli olanmaya önem veren Kova burçaları en tehlikesiz  olarak kayıtlara geçti. İnsanları ve olayları manupule etme yetenekleri yüksek olduğun için bu burca mensup olan suçlular yaptıkları psikopatlığı üstü örte bildikleri kolay yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor olabilirler.

 

 

Duygusal Balık

Duygusal ama yumuşak değil.Birçok kişi duygasallığı konusumda hem fikir ancak istatistiklere göre iyi kalpleriyle nam salmış balık burcu sanıldığı kadar masum değil.Hatta en garip en korkutucu seri katil bu gruptan çıkıyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler