Ana SayfaÜnlülerEn Acı Veda! Defalarca Annesinin Tabutunu Öptü

İlgili Postlar

En Acı Veda! Defalarca Annesinin Tabutunu Öptü

Ünlü oyuncu Mesut Akusta’nın annesi Sare Akusta vefat etti. Mesut Akusta annesinin vefatını ve cenazenin nerede olacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Camiinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede ünlü oyuncu Mesut Akusta bitkin hali ile dikkat çekti. Annesinin tabutunu defalarca öpen Akusta, gözyaşlarıyla annesini uğurladı.

En Acı Veda! Ünlü Oyuncu Mesut Akusta,Defalarca Annesinin Tabutunu Öptü

Ünlü oyuncu Mesut Akusta’nın annesi Sare Akusta, dün saat 3 sıralarında hayatını kaybetmişti. Annesinin vefatını sosyal medya hesabından duyurdu Bugün Sare Akusta için, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Mesut Akusta’nın yanı sıra oyuncu Nejat İşler ve çok sayıda oyuncu katılarak ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadı.

Akusta, annesinin naaşının getirildiği cenaze aracından güçlükle indi. Ardından ünlü oyuncu annesinin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Tabutu defalarca öpen Akusta, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu,anne acısının yaşla alakası olmadığının altını çizen ünlü oyuncu “Anne annedir. 80 yaşında da olsa 100 yaşında da olsa annedir. Böyle bir salgın hastalık. Soğuk algınlığı çıkamadı yoğun bakımdan. Salgından dolayı enfeksiyon kaptı” dedi.

Mesut Akusta’nın açıklamalarının ardından annesi için helallik istendi. Bunlar yaşanırken bitkinliği ile dikkatleri çeken ünlü oyuncu uzun süre gözyaşı döktü.

En Acı Veda! Defalarca Annesinin Tabutunu Öptü
En Acı Veda! Defalarca Annesinin Tabutunu Öptü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler