Ana SayfaÜnlülerEmrullah Erdinç: Arda Turan’ın Elindeki Silah Ateş Aldı

İlgili Postlar

Emrullah Erdinç: Arda Turan’ın Elindeki Silah Ateş Aldı

Futbolcu Arda Turan’ın geçtiğimiz gün tartıştığı şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdığı iddia edilmişti. Arda Turan yaptığı açıklamada iddiaları kabul etmiş ancak olayın farklı aksettirildiğini söylemişti. Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında geçen kavga ettiği geceden bir detay daha ortaya çıktı. Buna göre Arda Turan’ın elindeki silah o gece hastanede ateş aldı.

Berkay ve Arda Turan arasında neler yaşandı?

Arda Turan ile Şarkıcı Berkay arasında geçen kavganın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşanan süreç ile alakalı Kanal D muhabiri Emrullah Erdinç Fanatik’e açıklamalarda bulundu. Erdinç, Arda Turan’ın elindeki silahın hastanede ateş aldığını ve hakkında adli işlem yapılacağını söyledi.

Emrullah Erdinç olayı şöyle anlattı:

“Berkay’ın burnu kırılınca hastaneye gidiyor. Arda, arkasından Ulus’ta bir hastaneye gidiyor. Berkay Şahin’in tedavi olacağı kata çıkıyor. Kavga olayı olduğu için Arda Turan’ı, o kata almak istemiyorlar. Ortada cam bir sehpa var. Görüntülerde var zaten Arda’nın elindeki silah ateş alıyor. Arda’nın ruhsatlı silahı mı değil mi? Belli değil. Ancak havaya doğru kimseye gelecek şekilde değil. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Kurşun tavana isabet ediyor ve bazı cisimler yere düşüyor. Hastanede ateş ettiği için Arda Turan ile ilgili adli bir işlem yapılacak.”

Kocam Değil mi? Döver de, Sever de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler