Ana SayfaÜnlülerEmre Kaya'dan Beklenmedik İddialar!

İlgili Postlar

Emre Kaya’dan Beklenmedik İddialar!

Türk pop müziği sanatçısı olan Emre Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden çıkacak olan yeni şarkısı ile tüm müzik camiasına ve dostlarına meydan okudu. Yaptığı paylaşımlarda Albümleri ve ünlü dostlarına beklenmedik iddialarda bulundu.

Emre Kaya’dan Açıklama!

Türk pop müziği sanatçısı olan Emre Kaya, çıkacak olan yeni albümüyle sanatçı dostlarına meydan okudu. Sosyal medyadan güzel haberler getiren Emre Kaya, “Tüm söz ve müziklerin bana ait olduğu 10 şarkıdan oluşan albümüm bitmek üzere çıkmasını beklediğim bir kaç albüm var onlarla beraber çıkartmak istiyorum” ifadelerini kullanan Emre Kaya’nın sevenleri ve takipçileri pop müziği camiasındaki kişilere “Hadi sizi de görelim” yanıtını kullanmışlardır.

Emre Kaya ve Murat Dalkılıç Aralarında Rekabet!

Emre Kaya Murat Dalkılıç

Yaptığı şarkıları milyonlara dinleten ünlü şarkıcı Emre Kaya, yeni yayınlanmasına sosyal medyadan haber vermişti. Albümüyle sanatçı dostlarına meydan okuyan Emre Kaya, beklenmedik bir yanıt ile karşılaştı Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, Emre kayanın açıklamasına güzel iddialar ile geldi. Emre Kaya‘nın açıklamasına yanıt veren Murat Dalkılıç ise şu ifadeleri kullandı ” vay stream challange mı? Bende varım! ” ifadesini kullanmıştır.

Emre Kaya’dan Beklenmedik İddialar!

Emre Kaya Murat Dalkılıç Rekabet

Türk pop müziği sanatçısı olan Emre Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda bütün pop müziği camiasındaki ünlülere meydan okudu. Yaptığı açıklamalardan dolayı ünlülerden yanıt gecikmedi. Emre Kaya‘nın açıklamasına ilk yanıt veren Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, iddialı sözler ile rekabet başlattı. Emre Kaya’nın bu açıklamalarında güzel iddialarda bulunması müzik dünyasında yeni bir akım başlatıp başlatmayacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler