Ana SayfaÜnlülerEmre Altuğ'dan şaşırtan aşk itirafı

İlgili Postlar

Emre Altuğ’dan şaşırtan aşk itirafı

Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiası ile magazin gündemine sık sık geliyordu. Son olarak 3 Aralık’ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde el ele objektiflere yansıyan Gözde Kansu ve Emre Altuğ bu çok konuşulan görüntü ile ilgili, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olaydan sonra Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatı ile ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.

Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin dışında son günlerde özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmeyen Emre Altuğ, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta bir otelde müzikseverler ile  buluştu.

Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen sanatçı (54), “2023’te üzücü çok olay yaşadık. 2024’te bunların azalarak yok olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Emre Altuğ'dan şaşırtan aşk itirafı

“Alabileceğim Ödüllerin Hepsini Aldım”

Hakan Akkaya imzalı ve altı kilo ağırlığında ceketi ile dikkat çeken şarkıcı, “Ben normalde sahnede çok hareketliyimdir, bu ceketle nasıl hoplayıp zıplayacağımı bilmiyorum” dedi.

Profesyonel şarkıcılık kariyerinin 2024 yılının 25’inci yılı olduğunu söyleyen ünlü isim, “Çok güzel anılarla geçen 25 yıl oldu. 25’inci yıl içinde özel bir etkinlik yapacağım” şeklinde konuştu.

Uzun zamandır bir ilişkisi olmadığı bilinen iki çocuk babası Emre Altuğ, “Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?” sorusuna, “Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok” yanıtını verdi.

‘Yalı Çapkını dizisinde ‘Orhan Korhan’ karakterini canlandıran Emre Altuğ ile aynı dizide kamera karşısına geçen Gözde Kansu hakkında, aşk yaşadıkları yönündeki haberler ile çok konuşulmuştu.

Fakat ikili bu söylenen bu iddiaya karşı arkadaş olduklarını ifade etmişti. Oyuncular, açıklama yapmalarına rağmen sık sık aynı iddia ile magazin gündemine geliyordu.

İkilinin katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde el ele kameralara yansıması hatırlatılan Altuğ, “Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece” karşılığını vermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler