Ana SayfaDünya69. Emmy Ödülleri İçin Adaylar Artık Belli

İlgili Postlar

69. Emmy Ödülleri İçin Adaylar Artık Belli

Tüm dünyada yakından takip edilen 69. Emmy Ödülleri için artık adaylar netleşti. Yapılan açıklamalarda, kategorilere göre adaylar tek tek açıklanırken, adayların açıklanması ile birlikte 69. Emmy Ödülleri’nün oldukça zorlu geçeceği de görüldü.

Amerikan televizyonlarında yayınlanan yapımlar için düzenlenen Emmy Ödülleri, her yıl büyük bir görkem ile ekranlara getiriliyor. Bu yıl 69. düzenlenecek olan programa, en dikkat çeken yapımlar NBC’nin “Saturday Night Live” ve HBO’nun “Westworld” adlı dizisi oldu. İki yapım da birden fazla kategoride aday olurken, yapılan incelemelerde 22’şer dalda yapımların aday olduğu belirtildi. Bu kadar farklı kategorilerde aday olarak gösterilmeye layık görülen dizilerin, birden fazla ödülle 69. Emmy Ödülleri’nden dönmesi bekleniyor.

Ödüller için kanallar arasında da ciddi bir rekabetin yaşandığı 69. Emmy Ödülleri’nde en çok aday çıkaran kanal HBO oldu.

17 Eylül’de Ekranlara Gelecek

69. Emmy Ödülleri için yapılan açıklamalarda etkinliğin 17 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi. Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda yapılacak olan etkinlikte, bu yılın sunucusu Stephen Colbert’ olacak. Ödüller için belirlenen adaylar ise şöyle;

En İyi Drama:

“Better Call Saul” (AMC)

“The Crown” (Netflix)

“The Handmaid’s Tale” (Hulu)

“House of Cards” (Netflix)

“Stranger Things” (Netflix)

“This Is Us” (NBC)

“Westworld” (HBO)

En İyi Komedi:

“Atlanta” (FX Networks)

“black-ish” (ABC)

“Master of None” (Netflix)

“Modern Family” (ABC)

“Silicon Valley” (HBO)

“Unbreakable Kimmy Schmidt” (Netflix)

“Veep” (HBO)

Tüm liste için 69. Emmy Ödülleri için resmi sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler