Ana SayfaKimdirEmir Özyakışır Kimdir?

İlgili Postlar

Emir Özyakışır Kimdir?

“Gülperi” dizisinin minik oyuncusu Emir Özyakışır kimdir? Emir Özyakışır kaç yaşında? Emir Özyakışır dizileri neler? Emir Özyakışır filmleri neler? Emir Özyakışır hangi burç? Emir Özyakışır aslen nereli? Emir Özyakışır hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Emir Özyakışır Kaç Yaşında? Emir Özyakışır Aslen Nereli? Emir Özyakışır Hangi Burç?

Emir Özyakışır 3 Eylül 2011 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Emir Özyakışır, Başak burcudur.

Emir Özyakışır Kimdir?

Emir Özyakışır eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Henüz ilkokul eğitimi almakta olan profesyonel hayat çok erken yaşta başlamıştır. Birçok reklam filminde yer alan Emir Özyakışır aynı zamanda çocuk mankenlikte yapmaktadır. İlk dizi deneyimini “Bu Şehir Arkandan” gelecek dizisi ile yaşamış olan Emir Özyakışır, daha sonra “Masum Değiliz” dizisinde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan, kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Ezgi Gör, Emir Özyakışır gibi başarılı isimlerin yer aldığın ” Gülperi”  dizisinde canlandırdığı “Can” karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Emir Özyakışır kışın set yükünü okulu nedeniyle azatlmaktadır.

Emir Özyakışır Dizileri

  • 2019 – Gülperi
  • 2018 – Masum Değiliz
  • 2017 – Bu Şehir Arkandan Gelecek
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler