Ana SayfaÜnlülerEmine Ün'ün Acı Günü!

İlgili Postlar

Emine Ün’ün Acı Günü!

90’lı yılların en  popüler sinema ve dizi oyuncularından olan ünü oyuncu Emine Ün acı günü. Kendi sosyal medya hesabından babasının ölüm haberini takipçileri için duyurdu. Detaylar Haberimizde..

Emine Ün, Muhteşem Fiziğiyle Bodrum’u Salladı!

Emine Ün’ün Acı Günü, Babasını  Kaybetti!

Ünlü sinema oyuncusu Emine Ün’ün babası hayatını kaybettiği haberi yasa boğdu. Güzel oyuncu Emine Ün babasının vefat haberini kendi sosyal medya hesabından takipçileri için payraşarak duyurusunu yaptı.

Emine Ün : “Şu An Her Kelime Yetersiz… BABAM…”

Ünlü oyuncu Emine Ün bu üzücü haberi kendi Instagram sayfasından paylaşımıyla duyururken şu ifadeleri; “Söylenecek en güzel söz ne….Şu an her kelime yetersiz… BABAM…” notunu ekleyerek paylaşımını yaptı. Ünlü oyuncu Emine Ün’ün bu acı paylaşımına kendi takipçileri de sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncunun Instagram takipçileri öz babasını kaybeden güzel oyuncuya, mesaj iletileriyle yalnız bırakmadı.

Emine Ün kimdir?

En Son İbrahim Erkan’ın Vefatıyla Sarsılmıştı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal ile başrollerini paylaştığı Canısı isimli dizi ile yıldızı parlayan ünlü model Emine Ün, geçtiğimiz yıl İbrahim Erkal’ın ölümünden sonra bir davete katılmış ve “Sizlere duyduğum saygıdan dolayı programın tamamını iptal etmedim, çok değerli bir sanatçıyı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum” ifadeleriyle gözyaşlarına boğulup duygusal anlar yaşamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler