Ana SayfaDedikoduEmina Sandal'ın paylaşımı çok konuşuluyor!

İlgili Postlar

Emina Sandal’ın paylaşımı çok konuşuluyor!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın Sırp eşi Emina Jahovic Sandal Kadir Gecesi’nde eline tesbihini alıp dua etti. Tesbihle fotoğraf paylaşan Emina, Müslüman aleminin gönlünü fethetti. Paylaşıma beğeni hız kesmeden devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın 13 Ocak 2008 tarihinde hayatını birleştirdiği eşi, pop yıldızı Emina Jahovic Sandal’ın sosyal medya hesabından eline tesbih alıp Kadir Gecesi’ne özel bir paylaşım yaptı. Emina Sandal’ın bu paylaşımına beğeni yağdı. Çocuklarının annesi Emina Sandal’ın bu paylaşımana henüz Mustafa Sandal’dan açıklama gelmedi.

“Kandil gecesi mübarek olsun diliyorum…”

Sosyal Medyayı aktif olarak kullanan ve çok sayıda takipçisi olan Emina Jahovic Sandal yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Özel hayatına dair bol bol fotoğraf paylaşan Emina Sandal elinde tesbihli bir fotoğraf paylaştı. Emina Sandal bu kareye ”Dualarıma başlamadan önce, hepinize bu güzel parlayan Kandil gecesi mübarek olsun diliyorum, hepimize iyi gelsin. Tüm dualarımızı Allah kabul etsin inşallah ama yüce Allah’ımıza sevgi yollamayı unutmayın çünkü ondan başka kimse bize bu kadar sevemez, korumaz. O bizim gücümüz, her şeyimiz… O isterse oluruz!” ifadelerini ekledi.

İnstagram ‘dan Kandil gecesine özel paylaşımı

Emina Sandal’ın paylaştığı fotoğrafı görerek açıklama yazısını okuyan Müslamanların Emina’ya olan sempatisi arttı. Kandil gecesine özel paylaşımından ve yazdıklarından dolayı görüyoruz ki Emina Jahovic  Sandal’a beğeni ve yorum yağıyor.

İşte Emina Sandal’ın o paylaşımı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler